Az Indesit hűtőm motorja bekapcsol, de utána azonnal leáll... (beszélgetés)
8. Katinkaboszi (válaszként erre: 6. - Bared)
2010. júl. 17. 21:37
hurrrráááá
nagy szerencséd van, 4 év az még tényleg kis idő, ennyi alatt nem szabad tönkre menjen :(
azért hétfőn a márkaszervízt a helyedben felhívnám, hogy vessenek rá egy gyógypillantást :)
7. kefekötőke (válaszként erre: 6. - Bared)
2010. júl. 17. 21:34
Ez szerencse! Sört bele!
6. bared
2010. júl. 17. 21:33
beinduuuuuuuuuuuult!:-))))))))))))
remélem csak a túlmelegedés volt az oka ebben a melegben.... jól rám hoztátok a frászt((
egy 150 zres hűtő, 4 éve vettem:-(
5. kefekötőke (válaszként erre: 1. - Bared)
2010. júl. 17. 21:32
Elszökött a gáz belőle.Feltöltik ,és ketyeg tovább.
A mai árakon kb.10 eFt+ kiszállás.
4. a14deb9047 (válaszként erre: 2. - Katinkaboszi)
2010. júl. 17. 20:56
Exitál. Lehet újat venni.
3. globus (válaszként erre: 2. - Katinkaboszi)
2010. júl. 17. 20:29
Én is! Annyi mázli volt a dologban, hogy pont a jótállási idő lejárta előtt két nappal mondta fel a szolgálatot :) Motorcsere ingyen.
2. Katinkaboszi
2010. júl. 17. 20:27
a hűtőnek sajnos annyi :(
javításra szorul, tapasztalatból tudom, nem Indesitem van, de már jártam így karácsony előtti napon :(
1. bared
2010. júl. 17. 20:19
kihúztuk a helyéről, forró volt a motorja, lehűtöttük, de így sem akar menni...... van valakinek valami ötlete, mit lehetne még kipróbálni? no frostos hűtő, szóval az "engedjétek le" dolog nem játszik...
További ajánlott fórumok:
- Minden bekapcsolásnál kiírja a gép, hogy konzisztencia hiba, chkdsk-ról magyaráz valamit. Haldoklik a vinyóm? Mi a teendő?
- Ha felhívlak de ki van kapcsolva, vagy le van merülve a telefonod, akkor értesülsz róla a telefon bekapcsolásakor, hogy kerestelek ugye?
- Laptopomon bekapcsolásnál csak színes, vastag csíkok láthatóak, nem reagál semmire, segítsetek, mi lehet a baj?
- Mi a kezdő lapod amikor bekapcsolod a gépet?
- Nagyobb RAM-ot tettem a PC-be, de még a BIOS-ig sem jut el a gép bekapcsolás után, miért?
- Ha bekapcsolom a sz.gépet megjelenik a bejelenkeztető képernyő, és kiírja hogy válasszak felhasználói ikont. Hogy tudnám ezt megszüntetni?