Az exem nagyon gonosz velem (beszélgetés)
Van ilyen nőben is.
Én a gyámhatósággal törtem meg anyucit.
Azt, hogy ő hol mutatkozik és kivel nem tudod befolyásolni, ha nem vágsz hozzá pofákat és nem kommentálod - egyszóval nem veszel róla tudomást kevésbé fogja érdekessé tenni számára a szituációt.
Hadd írja ezeket az üzeneteket, legalább van rá bizonyítékod. Erőszakkal úgysem tudod átadni a gyereket.
Mivel rúg beléd? Nem lehet, hogy te érzed annak, ami nem is rólad szól? Nehéz ez a szituáció, de a legtöbbször mi tesszük bonyolultabbá a saját életünket.
Lehet, hogy még mindig azt hiszi újra akarod kezdeni vele és ezért olyan amilyen.
A gyermeket rendszeresen látogatja?
Értelmetlennek tartom, hogy most kibéküljünk, mert jelenleg nem tudnánk megoldani a problémákat. Attól nem zárkózom el, hogy talán egy kis idő elteltével, ha változnak az életkörülmények és Mi is, akkor esetleg újra megpróbáljuk, mert szerintem még szeretjük egymást, de ezzel a viselkedéssel pont azt éri el, hogy szépen lassan megutáljam. Kérdés, hogy vajon ez a cél?
Nem tartom valószínűnek, hogy megbánta-e, látszólag tök jól van, a munka remek, vett egy porsche-t, utazgat. Éli az életét.
Ez nem minden esetben kivitelezhető.
A fórum indítójánál sem.
Amiket leírtál, abból azt szűröm le, hogy megbánta a szakítást, de a büszkesége nem engedi, hogy ezt beismerje, s megpróbálja rendbe hozni azt, amit közösen rontottatok el. (Mondjuk elég nagy bunkóságra vall, hogy nem is köszön.)
Neked kell eldöntened, mit szeretnél a kapcsolatotokkal, s te tudod, mekkora a tűrőképességed.
Nem lehetséges, hogy ezeket a dolgokat legelőször te vetetted fel? (rájöttél, hogy nem vagytok egymáshoz valók)
És sértett büszkeségből azt mondta ő, hogy akkor legyen vége?
Nem tudom, csak kérdezem. Mert akkor annak ellenére, hogy ő mondta ki, hogy szakítsatok, gyakorlatilag ő nem akart különválni, és akkor bizony az van, hogy soha nem fogja megbocsátani, hogy neked ő nem kell.
(tesómék 7 éve váltak el, az exsógorom mai napig azon a szinten van, mint a tiéd. Ott is ő adta ve a válópert. "boldog akart lenni". Ő mondta így. Nem tudta elfogadni, hogy tesóm életében a 3 gyerek a legfontosabb, nem ő.)
Ne pörögj rajta, majd elmúlik!
Ezelőtt soha nem késett?
Ne lássa rajtad, hogy ezek a dolgok bosszantanak!
Köszönj neki te vidáman előre, ne tedd szóvá, ha késik. Mintha ezek nem is érdekelnének, észre sem vennéd.
szerintem fogadd el, hogy ez nem ellened iranyul, hanem ossze van zavarodva, es extra barom modon viselkedik. probalj nem foglalkozni ezzel, inkabb humorosan felfogni es legyinteni. valoszinuleg o is hamarabb eszhez ter, mintha elkezdenetek marakodni
elhiszem, hogy idegesito a dolog, de vagy felhuzod magad mar elore, vagy azt mondod magadban, most ilyen hulye, ez van, es mar azon fogsz meglepodni, mikor visszavalt normalisba. meg azoknal is elofordulnak nem kis surlodasok, balhek, akik tenyleg normalisan allnak hozza az elejetol. valahol ez termeszetes, mert mindenkiben marad egy kis tuske vagy nagy, vagy serelem, amit a masik nem is ert. idovel rendezodnek a dolgok. meg tul kozel vagytok a szakitashoz, a nagy valtozashoz
:DDDDD az alzheimeres kis szösszeneten nagyon jót nevettem!
Igen, ez az, hogy lehetnék vele én is ekkora paraszt, de annak semmi értelme nem lenne, még akkor sem, ha egy pár percig nagyon jól érezném tőle magam. Mindegy, bízom benne, hogy észbe kap és egyszer talán tudunk majd normálisan viselkedni egymással, vagyis inkább Ő velem. Mert így egyébként minden találkozás előtt görcsben áll a gyomrom, hogy már megint látnom kell és már megint a sértődött képét kell bámulnom
en megertelek, annak idejen mi is teljesen normalul, haragok, dramak nelkul valtunk, megis az exem olyanokat birt muvelni, hogy befontam a szemoldokomet. mondjuk en annyira nem huztam fel magam sok dolgan, mert eltem a sajat eletemet
nezd akkor ugy, hogy legyen megengedve mindenkinek, hogy szakitas utan atmenjen seggbe egy kicsit :D es nemcsak az exedre ertem, rad is. ha teged idegesit ennyire, akkor mondd meg neki, hogy amig nem tud koszonni, addig ne jojjon hozzad. mert nyilvan az alzheimer elso jele, es felsz, hogy tan etetni is elfelejtene a gyereket. vagy ha kesik, jelezze neked, ha nem teszi, akkor be se allitson
te is kikelhetsz magadbol, csak te ismered az exedet, hogy ezzel most oda-vissza genyosagot inditasz el, amire egyikotoknek sincs szuksege, vagy ha pofakat is vagna, ezentul figyelne, mert tudja, hogy tenyleg nem nyitsz neki ajtot, ha paraszt
További ajánlott fórumok:
- Azt érzem nem törődik velem eleget.. és ez nagyon bánt! :((
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Mi a véleményetek Béky Lászlóról? Tud segíteni, nagyon súlyos tüdődaganatos betegeken?
- Újra kezdenénk az exemmel, de nagyon félek!