Az én szüléstörténeteim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az én szüléstörténeteim
Gratulalok a babakhoz.En is ketgyermekes anyuka vagyok,minden elismeresem azoknak az anyaknak akik ilyen sokaig vajudnak.Nalunk mind a baba 45-45 perc alatt lett meg vajudassal egyutt,sot ossuzevarni se kellett.
Az elso babanal en is fogadtam orvost,eppen nyaralt amikor szulni mentem,a masodiknal mar nem fogadtunk mert ugyanolyan szepen ellattak a dolgukat az ugyeletes orvosok is.
Szia Melinda! Gratulálok a babákhoz! Milyen ügyes vagy, hogy a faros babát megszülted hüvelyi úton! Nekem sajnos nem engedték... bár nekem első baba lett volna, és jó nagyra nőtt, úgyhogy talán jobban jártam a császárral.
A húgom is Melinda, olyan szép név :-)
Szia Melinda!
Szerintem tényleg szerencséd volt, és a faros babához való hozzáállás engem megdöbbentett - a pozitív értelemben! Félreértés ne essék, nem bántásból írom, de ha tudnád, hányan szülnék meg boldogan a faros babát (persze ott se mindegy, hogy tartja a lábát) és az orvos nem engedi, akkor se, ha többedik baba...
A doki nevét megjegyeztem! :)))
Gratulálok a szinte-ikrekhez! :)
Gratulálok! :)
nekem is Erika volt a fogadott szülésznőm :) orvost nem fogadtam és nem éreztem ennek semmi hátrányát.
Jó érzés volt olvasni végre 2 normálisan lezajló, kedves kórházi személyzettel kísért szüléstörténetet is, ami nekem nagyon tetszett.
Bárcsak nekem is ilyesmi szülésem lett volna!
Sok boldogságot a kicsikhez! :)
Sajnos,sok ilyenre van példa,de én is a cikk íróját tudom megerősíteni:mindhárom fiamnál ugyanaz az orvos volt,csak épp mindháromszor másik kórházban.Lassan 20 éve az orvosom,és mind emberileg,mind orvosilag bármikor számíthattam/számíthatok Rá.
Sajnos,azok az "orvosok",akik csak a pénz miatt lettek szülészek,soha nem fognak igazán odafigyelni az emberre.
Mi soha nem adtunk sok pénzt a szülés után (bár a "sok" relatív),de soha nem éreztem azt,hogy emiatt háttérbe kerültem volna a Főorvos Úrnál.Sőt,volt,hogy vizsgálatra mentem,és nem kért/fogadott el semmit.Talán ez manapság már ritka,de van ilyen.
Mostani szülésemnél még egy tündéri szülésznőm is volt,maximálisan elégedett voltam/vagyok velük,és tényleg úgy,hogy nem halmoztam el őket semmivel.
Van ilyen,csak meg kell találni!
Egy fiú, egy lány. Egy sima, egy faros. Egy átlagos, egy kicsi. Mégis mindkettő tökéletes a sok horror story után. Szeretnék két olyan történetet megosztani, ahol senki sem hibázott, minden remekül működött, mert mindenki csak a dolgát tette, ahogyan állítólag nem szokás ebben az országban. Íme két kivétel:
Ugrás a teljes írásra: Az én szüléstörténeteim
További ajánlott fórumok:
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Császáros szüléstörténetek?
- Információ visszatartás a kórházban – avagy szüléstörténet másképpen
- Császáros szüléstörténet – a legnagyobb boldogság kezdete
- Még egy szüléstörténet
- Nem bírunk betelni a lányunk születésével – Az én szüléstörténetem