Az EKG minden szívvel kapcsolatos betegséget kimutat? (tudásbázis)
Tapasztalatból írom , a szívultrahang a biztosabb.
Utána van a katéterezés ha kell !!
Ma voltam EKG-n, nem mutatott semmit, de egy nagyon jó orvost fogtam ki, mondta, hogy ez nem normális, hogy ennyi éve van, és ő majd ezt kivizsgálja. Kb fél óráig kérdezgetett a tünetekről, mit érzek, mikor, hogyan stb, megmérte a vérnyomást, meghallgatott itt-ott, beszélgettünk, és bizony ő nem mondta, h esetleg pánikbetegség. Az is tanúsítja, hogy a nitroglicerin spray-től tegnap rögtön jobban lettem...
Kaptam valamilyen gyógyszert, elvileg vagy angina vagy egy ún bridge betegség lehet a háttérben, de majd kiderül.
Nem értette, hogy tegnap, mikor rosszul voltam, a dokim miért nem csinált ekg-t. Mondta is, ha legközelebb "rohamom" van, rohanjak hozzá EKG-ra.
Ezzel a dokival meg voltam elégedve, valóban ki akarta deríteni, mi a baj.
Tapasztalatból írom,hogy nem.
EKG rendben volt,de azért elküldtek szív Uh-ra.
ott már kimutatta mi okozta a tüneteimet.
Sajnos, ez elég szomorú, bár én nem panaszkodom, nekem nagyon jó a háziorvosom. Bárhova kérhetek tőle beutalót.
Majd írd meg, hogy milyen lett a kivizsgálás eredménye. Jobbulást!
Sajnos a pénz motiváló eszköz..
És itt sajnos nem is a gyorsaságról beszélek, hanem, hogy egyáltalán kivizsgálnak. TB alapon könyörögni kell az ilyenekért, ha egyáltalán adnak beutalót.
Kíváncsi leszek, ha magánorvoshoz mész, akkor mennyire fognak gyorsabban kivizsgálni.
Sajnos, a szakrendelőben több hetes, hónapos időpontokat tudnak csak adni.
Ha évek óta ilyen tüneteid vannak, akkor miért nem vizsgáltattad már ki magad? Én már voltam pánikbeteg, volt szívritmuszavarom, ami elmúlt, most ismét ezt állapítottak meg. Engem pld. nagyon befolyásolnak a frontok. Úgy tudom, most is jön egy hidegfront. Nem is voltam ma toppon!
Feltétlen járj utána, hogy mi okozza nálad ezeket a problémákat.
Évek óta küzdök mellkas fájdalommal, tipikus tünetek a szorító érzés, fájdalom sugárzása a hasba, nyakba fogakba, légszomj, stb. Ez lehet angina, de pánikroham is. Utóbbiban nem hiszek, mert néhány tünet hiányzik, és nem is hinném, hogy pánikbeteg lennék, semmi olyan dolgot nem produkálok.
Egyszer már voltam sima ekg-n, nem mutatott semmi extrát, de ma olyan rosszul voltam, hogy elmentem a háziorvoshoz, aki adott megint beutalót ekg-ra (ami gondolom megint nem mutat semmit, de terhelésesre ő nem adhat), viszont kaptam a nyelvem alá nitroglicerin sprayt, és megszűnt 1 perc alatt a fájdalom.
Úgy olvastam, hogy akkor valószínű, hogy angina.
Valakinek van valami tapasztalata ezen a téren?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Térdporc betegségeivel kapcsolatban van-e tapasztalatotok?