A film lényege: A házat egy férfi építtette a feleségének és a leendő gyermekeinek-akik sosem születtek meg. A házban van ez a csoport akik az álmatlanság miértjét vizsgálják. A csoportból az egyik lány, jeleket kap, látja a szellemeket, beszél velük és azok segítségére siet. Többet nem irok mert akkor leirom a lényeget. Pusza:))
"A Grudge rendezését nem amerikai direktor, hanem az eredeti japán verzió rendezője kaparintotta meg. (intermezzo: Ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor az eredetiK rendezőjét kéne említeni, hiszen már csak a legszakavatottabb horrorguruk tudnak eligazodni az előző részek tekintetében, hiszen 2000-ben jelent meg a Ju-On (angol nyelvterületen Ju-On: The Curse) első és második része, majd Ju-on: The Grudge első és második része - emellett 2005-ben a Ju-on: The Grudge harmadik része, valamint 2006-ban a The Grudge, vagyis az amerikai verzió 2. része)."
Én nem tudok eligazodni rajta, de a lényeg, hogy mindketten ugyanarról a filmről beszélünk:)
A Sarah Michelle Gellar-os az pont az amcsi remake. A japán volt az eredeti. Hát....én nagyon berosáltam tőle mikor először láttam, én az ilyen horroroktól félek:D
Hát nekem nem igazán tetszett, de nem vagyunk egyformák.Egy kicsit olyan gáz volt a vége, pedig maga a történet bizti jó, de én sem láttam teljesen.Talán ezért nem tetszett.
Sziasztok! Látta valaki tegnap este ezt a filmet? Leírná néhány mondatban hogy miről szólt? Odáig láttam,hogy a nőnek kiverték a szemét. Érdemes megszerezni?