Az apeh júliustól januárig visszamenőleg visszafizeti az adót, vagy hogy fog ez működni? (tudásbázis)
2010. jan. 31. 15:37
Most a családi pótlék miatti adóalap emelésről van szó?
Ha igen az APEH honlapján annyit írtak róla,hogy a bevallásnál kell figyelembe venni,így "steinné"-nek adok igazat.
10. écsanya
2009. júl. 30. 13:47
nálunk év végéig részletekben fogják adni, mert állítólag a program nem tudja máshogy megoldani
2009. júl. 30. 10:22
Nálunk azt mondta a könyvelő,ő ilyenről nem tud.
Szépen kitért a válaszadás elöl.
8. steinné
2009. júl. 30. 09:42
Igen, igazatok van, így kellene csinálnia a munkáltatónak, de tuti biztos, hogy nem fogja mindenki betartani.
7. Panka1980 (válaszként erre: 5. - Steinné)
2009. júl. 30. 09:40
Én is így tudom. Hogy a munkáltató utalja a júliusi fizetéssel együtt. Nálunk elvileg így lesz.
6. princes47 (válaszként erre: 5. - Steinné)
2009. júl. 30. 09:39
Szerintem ez így nem jogos, a törvény valahogy úgy szól, hogy a következő elszámoláskor kell a munkavállalónak visszakapnia.
5. steinné
2009. júl. 30. 09:29
Sziasztok !
Nem,most nem az Apeh fogja visszautalni. Elvileg az augusztusi fizetésnél a munkáltatónak kellene visszafizetni, de szerintem nagyon sok olyan munkáltató lesz, aki az év végi M30-as nyomtatványon fogja szerepeltetni ezt az összeget és a jövő évben beadott 0953-as SZJA bevalláskor fogják a munkavállalók visszakapni, akkor már az Apeh-tól.
4. kiscsirke
2009. júl. 30. 09:28
Én erről semmit nem tudok, valaki felvilágosítana?
2009. júl. 30. 09:22
És vajon a munkahely utal,vagy az apeh?
2. reni8018
2009. júl. 30. 09:20
Hát erre én is nagyon kiváncsi vagyok!!!Én azt olvastam hogy az Augusztusi fizetésnél kapják vissza a dolgozok.
2009. júl. 30. 09:18
Az apeh júliustól januárig visszamenőleg visszafizeti az adót, vagy hogy fog ez működni?
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Ha 8 évig nincs fizetve a Tb, kérhetik visszamenőleg?
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- Ha valaki a vaterán rendelt árut nem veszi át, kötelezhető az eladó a vételár visszafizetésére?