Az amerikai filmekben higiéniai vagy kényelmi szempontból nem ér össze a wc ülőke eleje? (beszélgetés)
Mert az IAPMO Uniform Plumbing Code 409.2.2 pontja előírja azt, hogy
Minden vízöblítéses wc ülőke - kivéve a lakásban található vagy magánhasználatúak - első oldalának nyitottnak kell lenni.
Eredeti szöveg: "all water closet seats, except those within dwelling units or for private use, shall be of the open front type"
:-)))
Nagyon jól nyomod, ez tetszett a legjobban! Hogy jutnak ilyenek eszedbe! ? :-)))
(itt röhögök magamban, elképzeltem ezt a folyamatot)
Vagy a szennyes!
A hálószobában az ágy mellé gyűjti a ruháit,amiket én kiviszek és kimosok.Állandó téma,hogy már megint kimostam a nadrágját,pedig nem is volt koszos.Megegyeztünk,hogy a tiszta ruhát,ami az ágy mellett marad,nem mosom ki ,de a koszosat kirakja a szennyesbe.Így is lett.A ruha szép lassan gyűlt az ágy mellett,én viszont határozottan tartottam magam a megbeszéltekhez,mígnem elfogyott az összes tiszta nadrág a szekrényből,az ágy mellett viszont annál nagyobb lett a gyűrött ruhakupac!Az én kedvesem feháborodottan kérdezte,hogy hol vannak a gatyái,mire én az ágya melletti halomra mutattam,és barátságosam javasoltam neki,hogy tralán válogasson a tiszta ruhái közül!
Ezek után kihozza a szennyest!:D
Néha hagynunk kell őket hibázni,hogy tanulhassanak belőle,mert veszekedéssel sem garantált az eredmény és még sárkány is válik belőlünk!
Másik eset a garázs!
Nálunk a garázs amolyan lomtár,alkatrész és szerzsámtároló,de télen a leánderek oda mennek be.
Tavaly ősszel megkértem rá,hogy tegyen rendet,mert nem férnek be a növények,mire ő azt válaszolta,hogy az én növényeimnek kell a hely tegyek rendet én!
Jó!Rendet tettem,hónapokig nem találta a cuccait!
Idén még javában forrón sütött a nap,az én kedves férjem szó nélkül rendet rakott a garázsban és kedvesen közölte,hogy csinált helyet a növényeimnek!
Ezek jó bulik,de kell hozzá egy olyan férj is,aki veszi a lapot!Az enyém szerencsére olyan,jó fej,és maximálisan rugalmasan kezeli az én apró szivatásaimat!Persze én is szoktam kapni,de ez így van rendjén!:D
ezt nagyon jól kiagyaltad!
majd én is bevettek egy két taktikát.... :)
sziasztok!
örömmel látom, változott a forum téma...
hogyan állitsunk csapdát férjeinknek! :))))
Nagyon jó!!!!! :-)
Na agyalni fogok én is hasonlókon.
Hát először is itt van például a bevásárlás.Mindíg pampog,hogy sok pénz megy el egy bevásárlás alkalmával.Én megnézem,hogy mit veszek és mennyiért,nemigen lehetne sokkal olcsóbban megvásárolni.
Egyik ilyen alkalommal megelégeltem a duruzsolást és a követket eszeltem ki:
Megbeszéltük szokás szerint,hogy hétvégén mi az amit enni szertnénk,milyen"alkatrészeket"kell vásárolni,szépen összeírtam és a drágámat fejfájásra hivatkozva elküldtem bevásárolni!Persze az apró trükköket nem említettem meg Neki!
Be is vásárolt a lelkem,megvett mindent,ami kellett sőt még többet is,és nagy méltatlankodás közepette elkezdett kipakolni.
Én megkérdeztem,hogy mi a gond,mire részletezte,hogy alig vett X szatyornyi árut,amiért ennyi és ennyit fizetett,és amúgy is tele lett a hócipője az emberekkel,ez a bevásárlás női munka,én jobban értek hozzá!
Magamban mosolyogva elpakoltam az árut és élveztem a győzelem örömét!
Azóta nem morog!
Kicsit több konyhapénz ment el azon a napon,de megérte!:D
:-)
Írj légyszíves egy példát, milyen csapdát eszeltél már ki neki. Hátha én is tudnék ilyeneket csinálni. Az én férjem sem hallja meg, ha csak úgy beszélünk valamit.
Nálunk a"megleckéztetések"szoktak működni!Amikor a férjem ok nélkül járatja a száját,én ritkán vitatkozom vele,kieszelek neki egy csapdát,hagyom,hogy belesétáljon és akkor megbeszéljük a "problémát".Ez álltalában szokott használni,mert,ha csak beszélünk valamiről,az elmegy a füle mellett!
No nem kell nagy dolgokra gondolni,de hasonló esetek,mint a Wc mellé pisilés.Nem vagyok feminista,de ha valamivel megkönnyítheti a dolgomat,akkor miért ne tenné meg,én is igyekszem azt tenni,ami neki a legjobb!
Végtére is együtt kell élnünk és nem egymás ellen!
hát én se, csak úgy hetente egyszer, de fertőtlenítem is már, mert na, mert hát azért na. mivel szoktátok a vécét és környékét? én most már egy ideje ecet-mosogatószer-szódabikarbóna kombóval. hatásos!
más: a perem alatt milyen természetes módszerrel takaírtotok?
az enyém is pisilhet állva, megengedem én, nem korlátozom, csak tanulná már meg egyszer, hogy ne mellé!!!!!!!!!!
sokszor fenyegettem már, hogy legközelebb ő takarít vécét és környékét!
de hatástalan sajnos :(
meg van, hogy elkapom pisilés közben, és látom ám, hogy nem lefelé néz, tehát nem követi figyelemmel a pisi útját még véletlenül se, hanem szerteszét nézelősik (plafon, fregoli, amik fönt vannak :)
elképesztő!
Próbáld ki. Lehet én is megteszem majd. :-)
Szerintem elküldene a francba. Mármint az én férjem engem.
igy már minden érthetö...!
Nálad tip-top a fürdö, mert máskép nem is lehetne :))
Lányok!
légyszi!! ne kapjatok össze, olyan felesleges ezen vitázni.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszés érzelmi szempontból
- Minden esetben olyannal jöttetek össze aki minden szempontból tetszett nektek? Vagy megalkudtatok?
- Hogyan tudjuk magunkban lerendezni, ha minden szempontból kevésnek érezzük magunkat a párunkhoz?
- Tudja valaki, hogy a Zabhegyező c. könyv miért szerepel sokat az olyan amcsi filmekben amikben sorozatgyilkosok meg dilisek vannak?
- Tökéletes társ vagyok minden szempontból. Sokan vágynak...
- Tudnál olyan bárzenét ajánlani, amilyet az amerikai filmekben lehet hallani?