Az almaecet jótékony hatásai (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az almaecet jótékony hatásai
Szia!
Bizony nagyon régi ez a fórum, még nem olvastam végig...
Írnál egy pár szót, hogyan kell használni, a cukrodnál milyen volt és milyenek lettek az eredményeid?
Én fogytam tőle eddig 8 kg- t nemegészen 1 év alatt.
A koleszterinszintem teljesen rendbejött és a vércukorszintem is.
Méltó az 'Arany lé' megnevezésre.
A saját készítésű almaecetnek nincs párja. ☺️
Igen jó a koleszetrin szintre, meg sok mindenre.
Magában ettől lehet nem fogysz, de tuti segít, nem engedi beépülni a zsírt, vagy valami ilyesmit olvastam róla, na majd meglátjuk.
Ha még szorulásra is jó, akkor nekem tökéletes lesz.
Még nem jutottam oda hogy vegyek, mert tegnap nagyon el voltam havazva, de a napokban tuti megyek és veszek :)
Én is iszom a sima, cba-ban vett almaecetet, természetesen higítva, ahogy kell. Úgy szoktam csinálni, hogy először lehúzom a pohár vizet, amiben van , utána meg iszom sima vizet, hogy ne érezzem az ízét. Én ugyan nem adok ki több ezer forintot a kapszuláért, amikor egy kis üveg ecet alig 3-400 forint. Ráadásul inni úgyis kell.
Fogyás emiatt...hát én megreformáltam az étrendemet, tornázom, futok és ilyenek, úgyhogy szerintem ezek miatt indult meg a súlyvesztés. Én nem is emiatt kezdtem el inni, nem hiszem, hogy csak magában fogyni is lehet tőle.
Fogyás akkor van, ha kevesebb kalóriát viszünk be, mint amennyire szükségünk van.
Szóval az anyagcserére tényleg jó hatással van, könnyű wc-re menni, néha tényleg olyan, mintha hasmenése lenne az embernek, de ez nem rossz. Főleg azért, mert sok nő szenved szorulás miatt...
Ja, a legfontosabb, ami miatt iszom, mert tele van egy csomó hasznos ásványi anyaggal, vitaminnal, amire szükségünk van, és én tényleg jobban érzem magam tőle.
Én is ki szeretném próbálni. Nővérem kb. 1 hónapja kezdte el, nem mondom mert kevesebbett eszik, de vagy 6 kg lement róla, szerinte az almaecet miatt.
Megkóstóltam én is rettentő rossz ízű, befogtam az orrom úgy ittam hogy ne érezzek ízt, de azért az nem semmi 3X egy nap ezen végigmenni.
De ha azt mondjátok a bió almaecet jobb ízű akkor én olyat fogok venni és olvastam hogy lúgosít is, na nekem az kell mert elég savas a szervezetem, arany karikagyűrűmön mindig látom épp hogy állok a savval, ha savasodok mindig befeketedik a belseje, mikor diétáztam esküszöm alig látszódott a fekete a gyűrű belsején, nekem ez a lúg/sav tesztem :)
Sziasztok!!!
2 hónapja reggel-este 1 teáskanál bioalmaecetet iszok,kevés vizzel higitva.
1 dkg-ot nem fogytam,igaz nem is hiztam.
Akkor már nem is lesz hatása.
Bár ÉN 59kg vagyok-így pár kg-ot szeretnék ledobni,de ha ennyi idő alatt nem ment,ezután se fog?
Kicsit elszontyolodtam.
Béby voltam.
Köszi :)
Nem tudom, milyen lehet, talán pont ott láttam: D*s ges*nde pl*s - os almaecet kapszi?
Tapasztalat?