Az Abigél című musicalt érdemes-e megnézni, hol játsszák és mennyibe kerül a jegy? (tudásbázis)
Szerintem mindenképpen nézd meg, én odáig voltam érte! :) Bár már rég láttam, még talán a premier utáni első előadások egyikét. Az pedig már rég volt. :(
Érdemes. :)
Nekem nagyon tetszett. a Tháliában játszák az Operett művészei.
egyébként részletekben az egész fent van a youtube-on, nézz bele, akkor el tudod dönteni, tetszik-e a dallamvilága.
Nekem is tetszett.
Mondjuk a páromnak nem igazán:)))
Szia.
Érdemes, igen. Az Operett honlapján megtalálod hogy mikor játszák és mennyi a jegy. Azt hiszem most a Tháliában játszák, ami szembe van vele.
Abigél
Műfaj: Musical
Helyszín: Thália Színház
Időtartam: 3 óra 5 perc, egy szünettel
Bemutató: 2008. március 27.
További előadások: 2010. 04. 21. 19:00
2010. 04. 22. 18:00
2010. 04. 23. 19:00
A jegyárak 5800 forinttól 1000 forintig,attól függően, hogy hová szólnak.
További ajánlott fórumok:
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?
- 10 hónapos babát érdemes-e már elvinni munkahelyi/vagy bármilyen/mikulás ünnepségre?
- A gyerekek 2 napja köhögnek, érdemes-e adni nekik rinathiolt vagy robitussint?használt-e vkinek?ha nem akkor mit adjak?
- Hol tudnám megnézni a Katona József Színházban játszott (már nem játsszák) Musik, Musikk, Musique című darab jegyárait?