Az a nehéz munkakeresés.......milyen a jó önéletrajz? milyen lesz az interjú?:) (beszélgetés)
Köszönöm a tanácsokat.
Rengeteget utána olvastam már......:) csak hát mégis, nehéz ez:)
Ja az interjú...Öltözz alkalomhoz illően (ez attól függ, milyen munkára jelentkezel). Ne késs, vagy ha igen,MINDENKÉPP telefonálj oda és előre kérj elnézést. Próbálj ne nagyon izgulni és minden kérdésre válaszolni. Tudom, könnyű mondani... :) Lássák rajtad, hogy motivált vagy. Legyél kedves, mosolyogj. Az interjú után írj egy köszönő emailt, hogy fogadtak, így emlékezni fognak rád. ;)
Esetleg olvass utána neten az interjú technikáknak.Létezik olyan például, hogy direkt nagyon lekezelőek, ezzel is tesztelik a talpraesettségedet.
Szia! Én HR-es vagyok. Az önéletrajzzal kapcsolatban egyetértek, hogy ne legyen se túl rövid, se hosszú. Átlátható legyen és kronológiai sorrendben írd a dolgokat. Nagyon fontos nálunk, hogy jól formázott legyen, ha doc fájlt küldesz.(pl.tabulátor sok space helyett, sortávolság megadása sok enter helyett)
Képet csak akkor tegyél bele, ha kb. vmi igazolványkép jellegű, nyaralásos fotót semmiképp.:) Helyesírási hiba se legyen benne!
Sziasztok!
Biztosan van ilyen fórum......, nem nagyon néztem szét.
még két hét és megszűnik a munkaviszonyom.....már előre ráz a hideg a munakereséstől....:)
Szívesen olvasnék, tanácsokat, élettapaszalatokat, ötleteket..:)
Önéletrajz, interjú- milyen a jó, ki mire figyel? stb...
Köszönöm szépen!
Évi