Gerilla önéletrajz és állásinterjú módszerek (beszélgetés)
Ismerősök simán elhelyezkedtek . Persze ők csinosak, márkás ruhákat hordanak nem olyan szorongósak mint én. A barátnőmet mindenhova behívták kb. és mindenhova fel is akarták venni több helyre ő mondta, hogy nem tetszik neki.
Hogy más pl-t említsek. Mikor még Bp-n laktam és eltévedtem fél órákat is korzóztam mire nagy nehezen valaki hajlandó volt megállni segíteni. Ha előbb említett barátnőm tévedt el, na neki mindenki azonnal megállt még a telefon GPS-ét is megnézték .
Az egyetemi éveim előtt nagyon sok helyre behívtak interjúra , de nem sikerült egy sem pedig sokszor éreztem , hogy jól sikerült. Most sehova nem hívnak be. A barátnőm tanácsát pedig semmiképp nem fogadom meg mi szerint az egyetemi éveket hagyjam ki helyette írjak munkahelyeket. Könyörgöm akkor miért nem tudom a pénztárgépet kezelni? Meg a békát? stb. Ez felejtős.Szerinte én már azzal túlképzett vagyok , hogy jártam egyetemre.
Másik a Kérdezz-felelekbe tipp : menj önkéntesnek alapítványhoz ott megtanulsz nem izgulni. Én pont egy alapítványnál dolgoztam pár hónapig telemarketingesként. A végén már mindenféle rosszul léteim voltak, elsírtam magam már attól.ha picit emelkedettebb hangon szóltak hozzám. Ennyit erről.
Az a szomorú, hogy az egyetemen is a vizsgadrukk miatt pécézett ki egy tanár. Ezért nincs diplomám. A többi tanár kifejezetten kedvelt én az a buzgómócsing típus voltam, mert engem tényleg érdekelt. Lelkiismereetesen tanlutam sb.
Mindegy szóval , jó volna ha végre sikerülne valami munkát találni, akkor készülnék újra felvételire , hogy meglegyen a diplomám. Spanyolt is tanulnék tanárral.
Bízom benne, hogy lesz majd valami.
Abban egészen biztos lehetsz, hogy Baráth András a legjobb karriertanácsadó. Elég sok ismerősömnek sikerült jobb állást találni.
Belekerültél az adatbázisába, a levelek automatikusan mennek.
Lehet, hogy sokan hablatynak gondolják, de tudnék neked mesélni arról, hogy milyen önéletrajzokkal jelentkeznek emberek.
Ő pont azt tanítja meg, mitől fogsz kitűnni a tömegből. Senkit nem az érdekel, hogy hova, hány évig jártál, milyen iskolába. Sokkal inkább az, milyen képzettséget szereztél, és azzal milyen eredményeket értél el a munkahelyeden.
Hiszed vagy sem, még mindig írnak emberek olyan CV-t, ami azzal kezdődik, hol született, mikor, ki az anyja, apja, hova járt általános iskolába :DDDD
Nenikem egy 15 ezer forintos konyvet vett ,azert hangsulyozom az arat,mert megerte. .
Eleg sok hasznos tipp volt benne arrol,hogy mikent keszitsd el az oneletrajzot,hogy az a HR-eseknek is megfeleljen.Most ovodavezeto lett.Aztan megorokoltem tole a konyvet. :)
Nincs itt semmi nincs kereslet-van kereslet. Ezek automatikus emailek, nem személyszerint nektek írták. Mindenkinek küldik, akik oda kattintanak.
Én azt vettem észre, hogy a munkáltatók nem szeretik, ha egy önéletrajz "nem sablonos" és ugye a gerilla önéletrajz pont egy különleges, meghökkentő önéletrajzot ígér. Az én munkaadóm már azokat az önéletrajzokat is félredobja, amik "hülye" emailcímre érkeztek pl. donkorleo@freemail.hu....
Szerintem is hablaty, ha akkorra lenne az érdeklődés nem írogatnának, hogy miért nem rendelünk. Ez inkább arra utal(hat). hogy alig van érdeklődés. Szerintem.
Amúgy Te letöltötted azt a válaszolós cuccot? Szerintem az is kb a nesze semmi fogd meg jól esete. Néha van egy-egy segítő válasz, de a nagyja olyan semleges. Az én kérdésem benne sincs.
Perpillanat tárgytalan, hogy rendeljek ilyeneket, vagy tanfolyamra menjek, de kíváncsi vagyok kinek mi a tapasztalata.
Most akciósan 29.990 a kettő . Akármilyen akciós is én nem engedhetem meg magamnak. Nem rendeltem. Erre jön az e-mail a tárgya, hogy nem értelek... Írja, hogy mekkora az érdeklődés és siessek blbla.
Múltkor önéletrajz mintát kínáltak, így írták pár száz forint lesz 990 volt . (Na ez nem pár száz ft, hanem egy 1000-.s gyakorlatilag) Akkor ugyanez nem értelek .. és hogy közben azt írják mekkora az érdeklődés.
Nem tudom nekem ez gyanús. Ha akkora az érdeklődés akkor ugyan mit érdekelné, az hogy egy-egy ember nem rendel?
Kíváncsiságból kérdezem, hogy mik a tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Pedagógiai módszerek manapság
- Ismeri valaki a gerilla önéletrajzot?
- Van tapasztalatok önéletrajz módszerekről? Fizetős! (Sürgős lenne)