Autóvillamosság (beszélgetés)
Sziasztok,
autovillamossag szakik.
segitseget szeretnek kerni, ertelmetlenul allok elotte:
Mi okozhatja azt, hogy elalszik a toltes visszajelzo az auton, ugy hogy nincs toltes, (amikor gyujtasra rakom akkor kigyullad, es ha elindul a motor elalszik ami ugye teljesen normalis)
ellenben, es most jon a csavar ha lehuzom a generatorrol a visszajelzo aramkor csatit, azonnal lesz toltes, es kigyullad a lampa :D
egy Fiat 500L 2013a beteg neve.
elore is koszonom (nem vagyok teljesen laikus a temaban, viszont itt elkelne a segitseg)
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem! Van egy 2005-ös Hyundai H1-es haszongépjárművem! Autóvillamossági problémája van, de több szervizben, szalonban sem tudtak vele mit kezdeni! Hol menet közben áll le, hol leállítás után nem indul, pedig minden működni látszik. A mostani szerelő azt mondta, hogy ha lenne egy villamossági (elektronikai) alaprajz, sokat segítene. A kérdéseim azok lennének, hogy így olvasás után nem ugrik-e be valakinek valami hiba, ötlet; vagy esetleg nincs-e valakinek egy ilyen autóvillamossági alaprajza ehhez a típushoz? Előre is köszönöm szépen! Indián
sziasztok!
van egy audi a3-om de nem tudom felkapcsolni a távolságit fénykürt az van de ha előre tolom a kapcsolót nem csinál semmit
pedig akkor kéne kapcsolni a távolsagi fényt valaki tudna nekem seíteni hogy mi lehet a gond?
vagy valami relé ment volna ki? előre is köszönöm a segítséget!
hát ő műszerész tulajdonképpen, csak amit kell itthon kocsin stb.. azt mondent meg tud csinálni:)
ügyi fiú
az jó, mert az enyém is:)
Majd összehozzuk őket:D
ide lehet írni?
te értessz hozzá?