Szerintetek viszonya van a feleségemnek az autós oktatójával? (beszélgetős fórum)
Én félelemre tippeltem anno, de sehogy se jött ki 😂
Egy hónap alatt beugrott, hogy feltség= feszültség?
Lehet, hogy piréz nyelven beszél. Fel kellene már nőnünk a pirézekhez.
Van neki 3 gyereke és a nőket szereti,de ahhoz nem kell spirál.
Lehet, hogy Rózsa a neve, csak azt sem tudja helyesen leírni.:D
Azt fogalmazásgátlóként helyeztette fel :D :D :D
Nem értem, ha Rezső, akkor hogy tettek fel neki Silverlily/ Goldlily spirált, amitől késett a menzesze? Ha a nőket szereti, minek a fogamzásgátló.
A helyesírás egy cseppet sem zavar.
Viszont érdekes helyzet ez kicsit. :)
Jövőre lesz 10 éve hogy megtisztel minket "feltséges" társaságával :D :D :D
Lehet csak "lekapcsolták" a vihogóban a wifit.
Majd jön ha újra megkaparintja a kódot, és lesz adás is. 😂
Nagy játékos ez a Szipancs Úr, legutóbb még segíteni ment volna a meztelenül kapáló nőknek. 😅
Úgy tudom h Erdélyben van olyan, falu a neve, ami a felső, és az alsó kocsma között helyezkedik el.
Az a táj még nem jött létre, ahogy ő beszél :D :D
Tud ő, csak tájszólással beszél.
Rezső úgy döntött, addig nem nyilatkozik, amíg meg nem tanul magyarul. :D :D
Na? Itt mi a helyzet?
Kiderült már valami használható?
No de, aki az írástudatlan Szipancs urat választja, az maga sem lehet a legfényesebb izzó a csillárban. Szerintem Rezső megnyugodhat, ha az oktató egy kicsit is igényes, hogy a sebességváltón és a kéziféken kívül semmi sincs az oktató és a felesége között.
Kizártnak tartom, hogy Szipancs Rezső úr átment az írásbeli vizsgán, ha jogosítványt szeretett volna magának. Ha 2015-ben egyedül nevelte a 3 gyerekét 50000 Ft-ból, pénze se lett volna rá. Gondolom, azóta új neje van ! Talán ő képes letenni a vizsgákat a jogosítványhoz, akár az oktató bármilyen felkarolásával is. Rezső úr hálás lehet a nejének, hogy majd fuvarozza őt (is). Most már csak azt nem értem, kocsira miből lesz pénz ? Vagy jól nősült Szipancs úr ? Akkor pedig hagyja békén az oktatót is, és csókoljon kezet a naccságának a jogsiért !
Ha már felmerül, akkor lehet.
Valószínüleg mordori nyelven írodott.
De én meg nem szólalok rajta. :D
Azért amikor Rezsőnek felhelyezték a spirált, az biztos ideget ért 🤣🤣🤣
Le fogják amúgy szinkronizálni, Narnia-ban vállalták, csak most csinálja még az asztalos a szekrényt hozzá 🤣🤣🤣
Ezt 2015-ben írta Rezső ! Vajon mi lett a spirállal, bevált ? Vagy hány gyereket szült még Rezső a 8 év alatt ? Kizárt, hogy 50000 FT-ja volt havonta. Abból nem telik spirálra ! Ajánlanék egy vékony könyvet helyette a térdei közé ! ( Tuti, hogy bárki ad neki egyet az utcájukban ajándékba.) De néha olvashatna is belőle, hátha az írása is érthetőbb lenne.
Ugye mennyivel jobb volt anonim fórumok nélkül?
Hát, én ennyit még nem röhögtem itt, a Hoxán.
Legtöbb hsz 10 pontos.
Így tovább!😂
Többnyire a hideg ráz az anonimok által nyitott vallomásoktól, fórumoktól. De ez legalább megolgoztatja a rekeszizmaimat.
Dekirály vagyol hé' 👍
Szetintem van kösztök valami tutti van!
Mikor helyettesítettem az oktató ismerősönet , nagyon szeretik a csakok ha arról a témarólbeszéltek, rádásul a csajok kezdtek velem ki,
Főleg ha lakattlanterületen jártunk ,, Nanáhogy!
További ajánlott fórumok: