Autónk hátsó ablakát lefóliáznánk, kell valami papír róla? (tudásbázis)
Ha fóliásnál fóliáztatod,kapsz műbizonylatot....de csak a hátsókra,az első kettőt is lehet,de az előírt sötétségűre,de az annyira áttetsző h felesleges:(!
Én azért jól körbefóliáztattam.....de a szerviz viszi műszakira,úgy átmegy:))))
Bocs, mégsem tudtam teljesen jól.
Ez az autófóliázásra vontakozó szabályzat:
Hátsó szélvédő és két hátsó oldalsó üveg: tetszőleges sötétségű, ám AF - engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető.
Első oldalsó ablakok:
min. 70% látható fényáteresztéssel és AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető. A műszaki vizsga alkalmával az üveggel együtt kell megfelelnie a 70%-os kritériumnak.
Első szélvédő:
min. 75% látható fényáteresztéssel és AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető. A műszaki vizsga alkalmával az üveggel együtt kell megfelelnie a 75%-os kritériumnak. A szélvédőre a napellenző vonaláig fényvédő csík tetszőleges sötétségben telepíthető.
Az előző autómnak én is lefóliáztattam az ablakait, nem kellett róla semmi papír, csak az első szélvédőt nem lehet sötétíteni. Ennyi! Nem kötnek bele!:)
Ügyesek vagytok, ha otthon meg tudjátok csinálni...én sajnos béna voltam hozzá.:(
Megvan határozva, hogy milyen sötétre lehet lefoliázni. Első ablakot is le lehet, de ugy, hogy kivülröl keresztül lehessen látni. Hátsot 1 árnyalattal sötétebbre lehet.
Ha szakember csinálja, akkor neki tudnia kell. Nekünk igy volt lefoliázva.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi rendszámmal rendelkező autónkat hogyan használhatjuk a jövőben?
- 6 éve ellopták az autonkat, volt rajta még hátralék. Nem kaptunk azóta semmit. Most kiküldték, hogy van 700.000 tartozásunk.
- Bejárati ajtó ablakát mivel tudnám eltakarni?
- Leadtam a bontónak az autónkat. Az eredeti meghatalmazás nincs meg, tudom valahogy pótolni?
- Hányadikán kell kinyitni az adventi naptár első ablakát? Mikor kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún?
- Hogyan lehet megszüntetni az MSN felugró ablakát?