Autóépítés felsőfokon (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Autóépítés felsőfokon
Ez teljesen természetes.Most olvasom, hogy külföldön éltek...megkérdezhetem, hogy hol?
Nagyon vonz engem is, hogy leléceljünk, csak a párom nem akar nyelvet tanulni és ez hatalmas probléma.:o(
Mi is alabb adtuk,miota gyarapodott a csaladunk.
Gratulalok a babatokhoz!Jo egszseget kivanok!
Szia,
Az, hogy értek csöppnyi túlzás de belekerültem ebbe a kőrbe és ami érdekli az embert az ragad rá mint a kosz :o)
Imádom az autókat és a sportos vezetés híve vagyok, bár amióta babát várunk lényegesen "lelassultam"...hál'istennek :o)
Még az astrát is eladtuk, mert már nem használtuk volna ki..Most családi kombival nyomjuk, hogy mindenki elférjen..apa-anya-baba-blökik :o)
Pár év és remélem egy német csodát taposhatok újra.../imádom a bmw-ket/
Latom nagyon ertesz az autokhoz es a tuningolashoz! :)
A parod autokkal foglalkozik?
En es a ferjem is imadjuk a "jo" autokat.
Ne is mond, volt egy 97'-es 528-as M5 optikás bömösünk vaj bőrrel, dupla digit klíma, és azok a fabetétek.....ááááálom volt.
Sajna el kellett adni,de egy 32nm-es fedett előtető lett az autóból . Mindenféleképpen BMW-re hajazok és tulajdonképpen nekem még ez a 97es évjárat is megtenné újból.De így ebben a fomában, ültetve exrtrákkal és M optikásan.
Az astrát eladtuk mert az tényleg iszony gép volt.
4 éve már eladtuk, de visszavásároltuk kicsit újra élvezkedtünk vele , aztán közben rájöttünk, hogy már sok ez nekünk.
Ez az autó 4,7 alatt 100-on volt.Brutál menetteljesítmény.Csak az vígasztal, hogy megint nem egy őrült vette meg, tehát még sokáig élni fog a drága.
:)
jó a cikk mi imádjuk a BMW-ket ;)
De ne aggodj az autópályán 150-180 letolják az is,
De ha megnézzed nem sok BMW törik össze! Már mint balesetben,miért? stabil autó!
Van egy ismerősünk,éppittés régiautók americai autó kiállitásra hordja autóit!
Képzeljétek el, hogy haladsz az autópályán és a meletted elsuhanó M3-as BMW megalázóan /írhatnék akár Imprezát is/ rádvigyorog...
Ekkor te tempónál rátartasz a gázra és a km óra mutató megállás nélkül gyorsulást jelez...és óóóh igen elhagyod....
Ekkor visszapillantasz és visszaveszed mert a cél megvolt, a bmw lealázva és higyjétek el sosem hiszi el, hogy az tényleg egy 5 ajtós Opel Astra volt ami odaverte a méregdrága gyönyörű autóját.
Ugrás a teljes írásra: Autóépítés felsőfokon