Átveszi a könyv szerepét az internet - véleményed erről: (beszélgetés)
Én alapból nem szeretem a most felkapott filmeket, a fantasztikusakat, meséseket...sci-fit.
Anno,én olvastam a Majmok bolygóját, a Szép új világ-ot, meg az E.T.-T láttam moziban, az még elment...:)
Ezzel én is így vagyok.
Nem tudom emlékszik e még Graham G. Isztambuli vonat c. sorozatára.Nagyon tetszett.Megvettem a könyvet is, nagy csalódás volt...
Ugyanígy a Sorstalanság.Mikor díjat nyert megnéztem a moziban, és utána a könyvet is elolvastam.Hát az már annyira nem jött be...
Elég szomorú...
Én makacsul ragaszkodom a könyvhöz.Számtalan könyvet le lehet szedni a netről.én mégis szeretem a kezemben fogni, lapozgatni.
Ezt nem helyettesíti a net olvasás...
Le-az tény!
De a könyv megmarad elektrónikus formában is..
Lányom ott is olvas...:)
Megkeresi vagy letölti a könyvet és bújja...
De szívesen olvassa a kézzel fogható könyveket is, ennek örülök.
Dehogy vagy igényes!
Mindent úgy jó csinálni, ahogy kényelmes.
Mindent!!!
Ja, azt én is jobban szeretem, de most éppen nincs meg könyvben, ami felett görnyedek... :(
És engem az is zavar néha, ha kemény fedelű a könyv... Nem lehet törni, hajtogatni, farzsebbe dugni... Vagy túl igényes vagyok? :)
Tudod olyan hülye vagyok, ha első látásra nem jön be egy film, akkor képtelen vagyok tovább nézni, olvasni meg ki van ekkor már zárva.
Én számítógép előtt képtelen lennék regényeket olvasni, ennek megadom a tiszteletet és ágyban lapozgatva szeretek olvasgatni, jobbra, balra forogva, attól függ mennyire izgalmas a tartalma.
Nem olvastam a könyvet sem.
Én szívesen olvastam az Aranyecset,Monte Kristóf grófja,de szeretem a Lassie hazatér, de nagyon szeretem az indiános könyveket is.
De még sorolhatnám....
nem olvastad a könyvet sem akkor, gondolom.
Mi a te stílusod?
A gyűrűk ura elég komplikált alkotás, azt ilyeneket nemszeretem.
A fiam kedvéért néztem meg az első részét, de teljesen kiakadtam.
Nem az én stílusom, naaa!
De nem vagyunk egyformák szerencsére.
Azt hittem, az a vitatéma, hogy gépen olvassuk-e a Háború és békét vagy könyvben... :D
De ha nem, akkor én is azt mondom, hogy a könyvek ÁLTALÁBAN jobbak, mint a film. De nem mind.
Pl. én imádom a Gyűrűk urát, mind a három részt láttam már legalább háromszázszor, a könyvben mégis csak az első 30. oldalig bírtam... :S
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Van olyan hely interneten, ahol könyvet lehet olvasni?
- Az interneten kívül van valami írott könyv a gyermekvállalásról, a gyermekgondozásról amit valaki tudna ajánlani
- Egyik internetes baratnömnek szeretnék ajándékot venni, és meglepni őt ezzel... Mit ajánlotok, esetleg egy jó könyv?:)
- Melyik internetes oldalon tudnék könyvet olvasni?
- Milyen könyvvel, internetes programmal tudok otthon, egyedül megtanulni olaszul, vagy legalábbis elkezdeni?