Az interneten kívül van valami írott könyv a gyermekvállalásról, a gyermekgondozásról amit valaki tudna ajánlani (beszélgetés)
Szia!
Sőt még egy ötlet: vannak direkt,ill.elsősorban kismamáknak szóló olyan újságok,amik előfizethetők (némely ezekből is előfordulhat könyvtárban is,de
a neten is és ha esetleg van rá módod, talán ki is nyomtatható belőle,ami éppen érdekel belőle.
(Könyvtárakban is - bár legtöbbször korlátozott mennyiségben és pénzért,de nem annyira drága viszonylag - szoktak nyomtatást vállalni).
Szia!
Valóban rengeteg van és én is szívből,tapasztalatból ajánlom az alábbit:
/Az író is leginkább saját tapasztalatait használta fel ehhez,nekem is és tudomásom van róla,hogy sokaknak beválik/.
Spock Spock doktor csecsemő és gyermekgondozás c. könyve
Szegeden bizonyára sok könyvesbolt,talán antikvárium is van, de ajánlanám még ehhez a
www. bookline.hu-t. Bár valóban érdemesebb boltokban körbenézni, hiszen ott bele is lapozgathatsz,olvasgathatsz,így könnyebb kiválasztani és még akár kikapcsolódásnak sem rossz program esetleg. Antikváriumban meg jóval olcsóbban találhatsz.
Vannak neten olyan oldalak,ahol használt dolgokhoz csere vagy ajándékozás útján hozzájuthatsz,ezt is érdemes megnézni esetleg.
www.ad6kap6.hu; www.babaszoba.hu
Ha itt priviben írsz egy E-mail-címet (nem vagyok benne biztos,hogy itt lehet-e),akkor esetleg tudok még további infokkal segíteni,talán még másként is.
Vagy: ha esetleg nincs pénzed könyvvásárlásra,érdemes lehet beiratkozni könyvtárba is - Szegeden biztos van erre mód,kismamáknak talán még kedvezményt is adnak,bár ez nem biztos,viszont ha már vannak nagyobb gyerekeid,akkor ők is hozhatnak ki a Te részedre is,sőt akár Te is az Ő olvasójegyükkel (legalábbis néhány évvel ezelőtt az én fiammal,meg az egyik lány a rokonságban - a saját családjukban) szoktak ilyent csinálni és erre a könyvtáros hívta fel a figyelmünket. Üdvözlettel: methy
Egyik kedvencem: Eisenberg-Murkoff-Hathawai: Az a 9 hónap.
Én a helyedben bemennék egy nagy könyvesboltba, (ahol 5 polcnyi ilyen témájú könyv van) és rászánnám azt a pár órát hogy végignézegessem melyik könyv milyen, melyik tetszik, milyenre gondoltam.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Milyen internetes oldalakon fórumoztok a Hoxán kívül?
- Fényes, lila öntapadós bútortapétát/bútorfóliát hol lehet kapni az interneten kívül?
- Használt bútort interneten kívül hol tudnék eladni?
- A Fábry Showt interneten külföldről hol lehet követni az Rtlmost.hu-n kívül?
- Milyen üzletben kaphatnék autó fejtámlája mögé szerelhető fém öltöny tartót? Interneten kivül?