Milyen internetes oldalakon fórumoztok a Hoxán kívül? (beszélgetős fórum)
Nekem az nlc csak a szakértői rovata miatt jön be,a fóruma nem igazán.
Én is csak a HOXÁT szeretem!!!!
Akármilyen fórumok léteznek, a Hoxának a nyomába sem érhet egyik sem...
Már csak a fórum megjelenését illetően sem... A Hoxa az egyetlen, ami jó, és színvonalas..
Először máshol kezdtem. Naplót is írtam, de sok volt a férfi, nem tetszett az oldal. Szinte minden második szavuk a politika volt. Mintha csak abból állna az élet. De ilyenek a fiúk, azzal foglalkoznak, amihez nem értenek. :)
Aztán idejöttem, naplót írtam, de kiderült, hogy itt van az összes "szereplője", ezért töröltettem magam.
De Hoxa elvonási tüneteim miatt ismét itt vagyok. :)
Már sok barátnőm is ide jött. Sőt új barátokat is (és sajnos ellenségeket is) szereztem. Igazi női oldal.
Különben bármire kiváncsi vagyok, és megkérdezem a guglit, akkor az első válaszok közt a Hoxa jön elő. Akkor miért is menjek el?
Nekem is a hoxa tetszik a legjobban, de még fent vagyok az anyuci.hu-n is. Ott tetszik az, hogy családot is lehet bejelölni. A férjem is be van regisztrálva. Közös fotós és videós albumunk van. Be lehet jelölni, hogy ki a férjem, ki a gyermekem. De a legfontosabb az volt számomra, hogy videókat lehet feltölteni. Egyébként ott csak 1 fórumom van. A gyermekek kora szerint lehet fórumozni. Így az nagyon jó, hogy csak olyanok vannak a fórumomban, akiknek ugyanakkora a gyermekük, mint nekem.
Ennek ellenére a hoxa sokkal jobb. Nagyobb is az élet.
Egyébként miért érdekel? És te fent vagy máshol is?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Pasik a hoxán! Avagy miért fórumoznak női oldalakon?
- Lovat vennénk!! Melyik internetes oldalakon nézzünk szét?
- Olyan sok szép képet látok a naplókban, hol milyen oldalakon lehet találni őket az interneten?
- Melyik internetes oldalakon találhatok olyan aranyos, szép, érdekes dolgokat amikkel egy blogot lehet szépíteni, érdekesebbé tenni?