Átvertek. Fogyasztóvédelem, rendőrség? (beszélgetés)
Olyan rég volt, el is felejtettem a saját történetem, ami a lopás után volt..
Vettem egy gépet, sajnos volt hibája. Közölték is, tudtam róla azért volt olcsó, akciós. Garanciába a te... meg is javította. Igaz nem 2 hét volt amit én is vártam rá. ( kb 2 hónap ) de megérte. Próbáltam én is higgattan kérdezni mikor készül el a gép. Teloztam még a szervízbe is. Azt hiszem alkatrész hiányra hivatkoztak.
Csak 3 X optikás - és 3,2 megapxeles, de jó kis gép.
Ha az a bizonyos gép megfelel az igényeiteknek, elhiszem hogy nem mindegy, másikat visszakapni.
Főleg ha az kategóriákkal kissebb.
Sok sikert.
Visszavinni a szerelőhöz, megmutatni a garanciapapírt hogy ez nem a tied. Persze vigyél magaddal egy ruhásszekrényt is, ha nem cserélné vissza.
Mi is csináltunk ilyet egyszer. Persze a srác csak mutatóba jött. Ha tudta volna a szerelő, hogy jámbor a srác, és a légynek sem tudna ártani, de nem tudta.:)
Ha visszaviszed,vagy szólsz a rendőrségnek,jó darabig nem lesz fényképeződ!:(
A szerelőnek csak úgy add vissza,ha rögtön odaadja a másikat!
A rendőrség,meg bűnjelként lefoglalja.
Tőlünk ellopták, és más is volt ami azzal együtt eltünt.
Rendőrségen feljelentést akartunk tenni, mert más is volt a háttérbe...
Vissza kell menni az üzletbe, kultúráltan rendezni.
Mert bizonyos dolgoknál, rájuk vagyunk szorulva.
Ne hirtelen felindulásból intézkedj..
Persze künny ezt írni...
Gyöngybagoly hozzászólása szerint kell tenned.
Ha nem cseréli vissza vagy nem tudtok megegyezni akkor mindenképpen írj be a vásárlók könyvébe és őrizd meg a példányodat. Ezután menj a fogyasztóvédelemhez.
Nagyon könnyelmű voltál akkor...
Valószínű,hogy ez volt életed első póruljárása...:(
Mindenképpen menjél vissza,és először szépen,ha nem megy akkor rendőrségi.fogy.védelmi fenyegetőzéssel követeld a termékedet!
Veszíteni valód már nincsen...
Ha nem korrektül állnak hozzád,akkor jöhet az asztalborítósdi,és Javaslom,hogy ott előttük nyomban hívjad a rendőrséget!!!
Na ettől fognak beszarni!!!
Kíváncsi leszek,hogy mit sikerül intézned.
Ugyanis az ő szerelési-javítási papírjaikat,meg kell őrizniük egy bizonyos ideig,és vissza lehet keresni.
Akkor fogod tudni mondani,hogy te nem azt a terméket kaptad vissza,amit beadtál szervízbe;)
Manapság köztudott, ha valamit vásárolunk és az elromlik előtte meg kell őrizni a papírokat és, ha nem azt kaptad vissza nyugodtan fordulj a rendőrséghez, vagy pedig kártérítési igényt nyújtsál be azokon szerepelni kell szakszervíznek és mindent meg kell tartani, de ne hagyd annyiban
a dolgot mindenképpen állj a sarkadra, hogy a reklamációd jogorvoslatot nyerjen. Kívánok sok szerencsét üdv.Ágnes
De ha már aláírtad az átvételi papírt szerelés után amin rögzítve volt a gyári szám,akkor buktad.
Mert ,hogy igazolod,hogy nem a sajátodat vetted át???
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?