Átváltoztattuk Lillazeát! (beszélgetés)
További átváltoztatások nincsenek tervben?
Fiatalodtál vagy 10 évet:)
Egyébként én szokás szerint izgulok! :)
Még lehet jelentkezni, DE CSAK 2 NAPIG! December elején meglesz a nyertes, december 9-én pedig az átváltoztatáááááááááááás. :)
Izgultok már?? Ki lesz a következő?
Ez volt az első ilyen próbálkozásunk.
A következő december 9-én lesz.
LEHET MÉG JELENTKEZNI!! :)
Még csak egy, de majd lesz következő átváltoztatás is, arra lehet még jelentkezni.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ez ilyen kivirulós-átváltoztatós cikkből több is van?
köszi
Képzeljétek! Turiban is kapni nagyon szuper Ulla Popken darabokat! Romantikusat, vagányat, merészet, jajjj, de szépekete! Nekem ugyan nagyon nagyok voltak, amiket láttam, de szuper állapotban voltak, kg-ja 1500 Ft-ért.(Minez Komlón.) Még a nagy méret ellenére is olyan 700-1200 VOLT.Asszem ez a filléres befektetés annak is bejönne, aki csak messziről meri néznia a moletti boltok kirakatát az árak miatt. na, ezért vagyok én turi-rajongó (-mániás, -imádó, fokozhatnám :-) ) és az egyediség miatt, biztosan nem jön szembe. Nézzetek körül máshol is! bOCS, VALAMI GÁZ VAN A BILLENTYŰZETTEL...NEM MŰXIK A CAPS LOCK... :-)
Hahó! Az első mondat: Mondtam hogy a barna jobban áll Csinibaba:)
Összejötta csábítás, reméljük babaprojectben végződik:)))
A kisfiú a hátizsákokkal a tiétek? Nagyon kis cukorfalat!
Igaz, vannak drágább termékek is de vannak elérhető áron is cuccok. Egyébként meg nagyon jó minőségűek. Van olyan aki már 3 éve hord egyfarmert és meg nem mondanád, hogy az olyan régi.
Hát ez nagyon drágának tűnik így látatlanban is!
Szia.
Amennyiben érdekelnek ezek a ruhák, lehet tőlük katalógust rendelni telefonon és emailben is. A katalógus bár német nyelvű de vannak benne EUR árak és abból már kb. ki lehet számolni, mi mennyibe kerül.
Köszi! Így a képen jól nézki, nem tudom élőben hogymutathatot az a kardigán.
Engem az is éredkelne, hogy Lilla amilyen cuccokat viselt, azok milyen árfekvésben találhatók?! Mert ennek a cégnek a honlapján csak képeket találtam, árakat nem.
Nagyon jók a képek, tényleg látni a fokozatos átváltozást! Gratulálok mégegyszer Lillazea!
Szuper jol sikerult ez az atalakitas...tenyleg jo otlet volt, megmutatni hogy egy szurke hetkoznapi no is lehet jokepu csajszi...megha par kiloval tobbje is van...na meg nemi segedeszkozzel.
Gratula Lillazea-nak is ...ezentul igy allj hozza a dolgokhoz...es maradj mindig ilyen jokepu csajszi( ne legy szurke kiseger ujbol)
Es aztan Hoxa ...neked is gratula...szuperjo otlet...s sok sikeret a tovabbiakhoz is :)
Icus: Az a fekete kardigán kötött volt.
Grautla, nagyon jól sikerült az átalakulás!
Igazán csini lettél Lillazea!:)
Bocsi! Nem a patentos-mellényesre gondoltam, hanem, arra a fekete kiskabát szerű valamire! Milyen anyagból készült?
Nagyon jó lett a hajad. Nekem a fekete mellényes összeállításod tetszett a legjobban!
A ruhákat te választottad, vagy ők ajánlották ezeket a stilusú ruhákat? Én nem ilyen stilúsú ruhákat hordok, és nekem ezek túl zsákszerűnek tünnek, de lehet hogy csak a képről nem jőn úgy vissza.
Lillazea,
gratulálok. és a szépítő csapatnak is. kedvet csináltatok hozzá, hogy holnap én is kezdjek valamit magammal. köszi.
Lillazea gyönyörű lettél. Gratulálok a profi csapatnak, nagyszerű munkát végeztek. Azt hiszem lenyomok pár sütit én is, hogy pályázhassak!!:))
Nagyon szuper lett! A hajszínt nagyon eltalálták! Gondolom jól érzed magad lillazea! :-)
Na és az este hogy sikerült? :) Emlegettél valami csábítást... :))))))) Mi volt a férjed első mondata amikor meglátott? Tetszett minden neki?
Hoxa! Gratula a cikkhez és a képekhez, úgy érzem nincs is mit leírnom még hozzá, hiszen tényleg minden úgy történt ahogy írtad:)) Ma jártam a sógórnőmnél ( sajnos "másnap" lévén a sminket lemosva és hajmosás után, hiszen a fényképek-, öltözködés kedvéért elég sok hajlakk volt a hajamon) és amint meglátott rögtön így reagált: "Milyen jó a hajad, mennyire eltalálták, na és a körmöd is milyen szép"...hát igen, nem véletlenül mondják, hogy egy nő sokkal előbb észreveszi a másikon a változást mint bármelyik pasi:))) annyira- de annyira jól esett hogy azt mondta "eltalálták", hiszen nem tudott az egész átváltozás storyról semmit.... Mégegyszer köszönöm szépen hogy "varázsnyuszi" lehettem, kíváncsi leszek ,hogy holnap a munkahelyemen mit szólnak majd, igyekszem sminkben is valami hasonlót produkálni mint amit a Fehérgyöngyben lestem el.... remélem menni fog. Ijudit: hidd el nekem is nehéz volt a "ruhaparadicsomból" üres kézzel kijönni, de mivel több "szerelem első látásra" darabra leletem, hát adtam magamnak némi gondolkodási időt. Sajnos a sok válogatásban úgy emlékszem hogy pont azt a zöld gyöngyös nadrágot nem mutattam meg Hoxa fényképezőgépének ami fő "szerelemdarab" lett és amiért egyre sűrgetőbb vágyat érzek hogy megtegyem az Érd-Ulla Popken bolt távolságot.Ja és még valami: üzenem minden hozzám hasonlóan "inkább el bújok hogy ne lássák nem vagyok cicababa "feelingtől szenvedő sortársamnak, hogy felejtsétek el az eddigi rossz tapasztalataitokat, mert ez az átváltoztatás egy nagy-nagy bizonyítéka annak, hogy igenis vannak olyan helyek ahol a "vendég" a legfontosabb és nem "egyen káposztafejként" kezelik, hanem szakértő szemmel a lehető legtöbbet hozzák ki belőle ( legyenek akár frizura-,smink-, köröm- vagy öltözködési tanácsok) Utoljára: köszi-köszi mindenkinek a leki támogatást is (fórumon keresztül is, de még Beepernek is hogy egy-egy nehéz pillanatban odabújt a lábamhoz:))) és nagyon kíváncsian várom ,hogy ki lesz a következő szerencsés akinek ilyen kényeztetésban lehet része.Szóval csak bátran, kalandra fel lányok!!! Puszi
Aztamindenit! Gratulálok, Lillazea, a legjobbat hozták ki Belőled, szuper csini lettél! :-)
Sziasztok!
Hát ez tényleg nagyon szuper lett!
Ez megadta nekem is a kezdeti lökést, hogy pályázzak erre az átváltoztatós dologra!
Nagyon rám férne.
Gartulálok!
Gratulálok, szuper lett!!!
Milyen sokat jelent a profi csapat, és persze ez a szuper lehetőség!!!!!!!
Nagyon szép lettél és a ruhák is nagyon jók!!!
Szerintem is nagyon jól sikerült az első átváltozós projekt! Nekem is a [{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}] összeállítás tetszett a legjobban!
ijudit: Szerintem azért nem, mert rengeteg szempár tapadt rá, a figyelem középpontjában volt végig. Én is nyugisabb időpontot választanék a ruhaválogatásra. :))))))))
További ajánlott fórumok: