Van kedvetek átváltoztatni? (beszélgetős fórum)
Szuper, igy sokkal konnyebb lesz! :)
A foto kesik, mert volt ket agyonhajszolt napom, es orultem, hogy beesek az agyba. :S Aztan megy egy jo kis lelki valsag, a kedvem is elment az egesztol, de most ujra lelkes vagyok. Vege a nagy bolondok hazanak, lesz idom vegre magamra. :)
Csatlakozom a változni akarókhoz. :)))
Akár nagy meló akár nem fogjunk bele. Együtt könnyebb.
Hajráá
Estere keritek par kepet, ugy tenyleg konnyebb lesz. :) Csak mire en ideerek, addigra otthon mar ejjel lesz, de sebaj, azert megprobalom.
Es koszonom elore is! :)
:D hat erosen hasonlit ram a foto!
Igen, erre gondoltam, hogy lesz egy kis problema kep nelkul... Csak hat na. Eleg rendesen kiteregettem a maganeletemet, a problemaimat, es felek, hogy belebotlok vmi ismerosbe, aki eddig ezeket nem tudta rolam. :)
Jaj Istenem, ennyit mar regen nevettem! :D
Egy kicsit nem vagyok itt es maris mindenrol lemaradtam. Gondolom, mar csak nehany tagbaszakadt kopcos voros van keszleten, aki piszkalja az orrat.
Es ha en csak a lovat es a takarmanyt kernem, az mennyibe kerulne? Herceg mar van. :D
Mesélj!
Milyen vagy most?... és meglátjuk, mit/ KIT tudunk kihozni belőled! :)))
Úgy látom az átváltozásból társkeresés lesz.
Nekem egy sárga kamiont hozz légyszi, egy szőros söfőrrel. És az üzemanyagot majd a tuaj fizeti.:-))))
hozd a feketet du. 5-re Angliba:)
lotakarmanyert nem fizetek, majd legel:)
A társkereső részlegen épp pangás van (tudod, ez így szokott lenni a nyári esküvő szezon után), 3 barna, 1 fekete, 2 vörös herceg van eladó sorban. A beugrós színészünk viszont épp szőke (őt természetesen a kifizetett szolgáltatás ideje után viszem haza). Lószállítás, takarmány 45e és az ÁFA persze. A csóknak nincs külön díja, minden más viszont megegyezés kérdése. Viszont letétet kell fizetni a hercegért.
Hányra, hová menjünk?
apaaaam:) es meg azt mondod reggel van??:))
jo, hat ooo hat mm akkor kernek egy kigyobol bekava valtoztatast , aztan kerek meg hozza egy herceget, aki fekete lovon jon es megcsokol:)
az ugy mennyi lenne?
Nem fogalmaztam pontosan. Á, még reggel van...
Kígyóvá, békává szoktam változtatni, de természetesen a varázslat feloldása is leheséges, csak drágább. 35ezer plusz ÁFA, és hozzá jön a kiszállási díj. Az utóbbi előre fizetendő, lemondás esetén visszatérítésre nincs lehetőség. A Banya Banki számlám számát máris küldöm priviben :) És jól gondold meg, mert utána 3 hónapig nem javasolt a visszaváltozás ;)
Gondolom a foton nem te vagy,mert ha igen,akkor bubajra lesz szukseg:DDD
Amugy van kedvem,csak kene egy kiindulasi pont.
További ajánlott fórumok:
- Három vagy több gyerekes anyukák, ha van kedvetek dumcsizzunk.
- Személyes beszélgetéshez lenne kedvetek?
- Jelen pillanatban mihez lenne kedvetek?
- Hogyan tudok olyan képet feltölteni ide, ami nem jpeg, hanem bmp. fájl? Vagy hogy tudom átváltoztatni?
- A miskolci Átváltoztatjuk Szalon internetes elérhetőségét tudja valaki?
- Tudtok átváltoztatós műsorokat a neten?