Attól jó a Hoxa, hogy anonim (beszélgetés)
A fórumtémáknak csak töredéke az olyan kényes téma, ami valóban indokolná az anonimitást.
Viszont elég itt, a Hoxán körülnézni; láthatod, hogy pont az ellenkezője megy. Unatkozó fórumozók nyitják sorba azokat a vallomásokat, amiknek nyomokban sincs közük a valósághoz. Még ha viccesek lennének, akkor megérteném. De nem viccesek, nem humorosak. Többnyire izzadságszagúak. Ha nem elég "kapós" a téma, nyitnak egy újabbat.
Ezeknél a próbálkozásoknál már egy olyan téma is többet érne, ami akár komoly vitákat váltana ki. Személyeskedés nélkül. Voltak korábban ilyen viták, állítom: sokkal érdekesebbek voltak, mint a mostani nyühögések.
Megértelek. Van, aki ezt tudja korrektül csinálni, és van, aki visszaél vele.
Arctalanul.
Arcátlanul.
FB-on, saját nevem alatt több csoportnak vagyok aktív tagja. Itt olyan csoportok nincsenek. Vagy, ha nyitnak is a témában, idővel mind másról szól.
Hoxán is van, aki ismer.
Jó, hogy itt még a regisztrált nevünk mellett is írhatunk anonim. Vannak ugyan, akik indokolatlanul használják, de ők nem is maradnak meg egy regisztrált névvel sokáig.
Legalább a nick nevét vállalhatná az aki hozzászól és okoskodik!
Rengeteg a troll és a szemét reakció!
Rögtön meg is magyarázom...
Nálam pl.most van egy élethelyzet, amiről nyíltan nem szívesen beszélek, de kénytelen vagyok kiírni magamból.
Azonban amúgy még sem szeretem az arctalanságot. Szeretem vállalni a véleményemet. De ez kényes téma és lelkileg megterhelő.
Egyesek szerint a hagyományos fórumok elavultak. Manapság mindenki a FB- ot nyomja. De mi van, ha jól esik névtelennek/ arctalannak maradni?
Mi a véleményetek erről?
További ajánlott fórumok:
- "Attól még, hogy ráütsz a fenekére, nem törik csontja!" Egyetértesz?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Van okom félni attól, hogy valaki gyanúsnak ítéli a házasságomat?
- Mi a véleményed arról, aki teljes anonimitásban bántó stílusban fórumozik?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Szerintetek a pasi is kérhet apasági vizsgálatot attól, hogy nem vele élek?