Szerintetek a pasi is kérhet apasági vizsgálatot attól, hogy nem vele élek? (tudásbázis)
*mert ippeg "uri szeszélye" úgy diktálja.Midőn mindenki átvágta a fejét, és rájött micsoda kincset engedett ki a kezéből egykor.
úgy hogy kedves topikinditó nincs miért aggódnod, észnél vannak a gyámügyön(nem hülyék, és nem lehet megvezetni őket, holmi szép maszlagos szöveggel), és nem engedik, hogy aki egykor eldobott egy embert a gyerekével egyetemben, az az ember később szétzúzzon egy családot, mert ippeg "uri szeszélye" úgy diktálja.Főleg ha hosszú évek telnek el, az eldobás és a "nagy apaság" között.
ha pedig a gyerek jogállása és családi helyzete rendezett, elfogják utasítani.
Oké,igazán kedves vagy,Sárkányka:))
írj majd privit,ha van valami újság,szívesen veszem
köszi a buzdítást!Ez is erőt ad..
A nevén kívül és h.valahol Pest megyében lakik,semmit se tudok róla.Szóval rettenetesen nehéz helyzetben vagyok.Az lenne a lényeg,hogy hogyan tudjam meg,enyém a baba,mert elbizonytalanított az anyja.Bár nagyon sok minden szól mellette-ezerszer átgondoltam már.Azt sehogy se értem,miért teszi ezt velem-főleg a gyerekkel a volt barátnőm.A szülés óta teljesen elzárkózik tőlem.Még telefon se!De most már lépni fogok,ha az ismereteket beszereztem a témában.Ezért írtam ide is..Köszi..
sajna jártam már ebbe a bíróságosdi iskolába
esetleg kérdezd meg a volt férjet,hogy óhajt e gyerektartást fizetni?
1 tárgyalás és leveszik a nevéről,ha ő állítja,hogy nem az övé,te meg állítod,hogy a tiéd
bár a fene tudja,így,hogy anyuka nem partner,mi van
nem is láthatod?
Meg bizony:)Áronka pár nap mulva 10 hónapos lesz.Gyönyörű-igazi szerelem gyerek.A volt férj nevére írták:(A jogszabálynak megfelelően,hüpp-hüpp..Még utóljára megpróbálok szót érteni az anyjával.Hátha nem kellene bírósághoz fordulnom.Hisz annak komoly költségei vannak!Bármelyikünk nyer-a gyerekre fordítható anyagiak rövidülnek meg-a lelki sérülésekről nem is beszélve...Köszönöm érdeklődésed.Jó lélek lehetsz.:)
ha már így bele merültünk?akkor most mi van?
megvan már a babó?nevedre kerül?vagy megy a cécó?
Fő,hogy levetted..:)Emberek vagyunk.
Magas volt a labda :))) :P
tizenötezer az-bocs."Hüle azé nem vagyok":)Ugy mondta,3havi adag.DEhát mit is vártam..
150e-t fogigátlóra???? :O Na igen,elutazott vhova,nem voltatok együtt,az valóban fogamzásgátló :))) Bocs,de... :)))
Azzal indokolta,nem volt mit enni a 10éves gyerekével..
Na ez az!Adtam neki 15000et fog.gátlóra,de(6.hónaposan vallotta be)-másra költötte:(
:))Sőt,azt mondta,"az urától 4év együttélésük alatt nem kapott olyat és szeretetet,mint tőlem"Ezért én se értettem a pálfordulását.Jók a körülményeim,szerintem.Köszönöm:)
mindezt abban a világban,mikor már a sarki zöldséges is árul fog.gátlót,kondomot...
sajnálom,hogy így jártál
ha rendezettek a körülményeid az viszont jó alap,hogy kiharcold a kicsi láthatását
bocs,ha bunkó vagyok,de "akkor" nem voltál túl öreg?:-)
A világot figyelve,arra jutottam,hogy egyre kevesebb ember gondolja meg,mikor és kivel nemz emberkét?!Szerintem ez nagyon elszomorító!Pedig olyan szép lehetne a világ...
Még szerencse!Ha tudnátok az esetem,azt hiszem elhűlnétek,milyen nő(?)is van.(inkább nem részletezem most.)A hsz-okat olvasva kaptam vissza a nők iránti tiszteletem,Akkor gondolhatjátok!Nekem nem kell"456"tanú.A saját írásai bizonyítanak.Minden öndicséret nélkül mondom,az átlagnál jobb ember vagyok."Bűnöm"az,hogy 26évvel idősebb vagyok az anyánál!SZERINTE)!és szégyelli a faluja előtt.)2tanult,felnőtt szerető gyermekem van.Anyagi gondok nélkül élek,elég jó körülmények között.Boldogságomhoz"csak" az unoka hiányzik.Igy,mikor megtudtam baba lesz,örömöm határtalan volt.Képzelhetitek,mit éreztem,mikor azt mondta,hallani se akar rólam.Azóta szóba se áll velem:((Először azt gondoltam,ő a kérdező.(bocs)Köszönöm a tiszteletedet kedves bébisárkány.Lelkemnek most minden jó szó gyógyír.
mint azt írtam:nyitva van a kiskapu:lehet perelni anyukát
gondolom,ha 456 tanúval tudja igazolni,hogy ő bizony akkor és ott,így meg úgy anyukával,akkor a bíróság elrendeli anyukának a minta adást
csóri pasik:-)ez jó
azt hiszem az a ritkább eset,hogy egy apuka be akarja bizonyítani ,hogy övé a gyerek
a "csóri pasik" általában farok felvágva menekülnek egy ilyen szituból
tisztelet a kivételnek
A gyereked a e vezetéknevedet fogja kapni, de attól függetlenül be lesz írva apának egy fiktív név, hogy "legyen" apja. A magyar családjogi törvények a dupla szülős családmodellben mozognak, mindenkinek kell, hogy legyen apja és anyja is. Ne kérdezd miért :)
Igen, kapok. De már nem tőle, hanem az államtól, mert apuci nem akar fizetni. Amit az állam nekem fizet, azt elvileg behajtják rajta. Ha tudják.
Pfúúú, ez akkor egy rohadt nagy szemétség, már ha tényleg így van. Csóri pasik. :(
Értem.Hát én azt szeretném, hogy az én vezeték nevemet kapja semmi úton ne kötődjön az apjához.
És mivel elismerte a volt párod a gyereket így kapsz tőle gyerektartást is?
Nálunk készült apasági nyilatkozat, tehát elismerte a gyerekem apja, hogy az övé. De az én vezetéknevemet kapta a lányom.
De neked attól még nem kell a gyereket úgy nevezni, ahogy a nagyit hívják. Még egyszer írom, hogy én is értsem.:) Te döntöd el, hogy hogy hívják a gyerekedet. A vezeték- és a keresztnevét is.
További ajánlott fórumok: