Apasági vizsgálat (beszélgetés)
Szerintem nem állja meg a helyét a példád. Gondolod, csak akkor értem a példád, ha kúrásról lesz szó? :DD Jesszus..
A szexuális életem nem tartozik a 10 éves fiamra, de egy rohadt vérvizsgálat, amit a szarházi apuka kér, azt elmondom. Ennyi.
Ez nem gonoszság.
Ez a fajta hallgatás,ki fog derülni. A gyereknek később nagyon szarul fog esni, hogy elhallgattam valamit.
Tudod az ilyen apukákat nem érdekli, hogy a gyereknek mennyire fájdalmasak ezek a kimondott szavak, nem csak anyukának mondja négyszemközt. Nem tudod mindentől és nem is kell mindentől megvédeni a gyermeked.
Olyat mondhatsz neki, hogy apuka nem tudja kifejezni az érzéseit, ne haragudj rá, erről ő nem tehet,apuka kérvényezte egy DNS vizsgálatot, mert ki akar szúrni velem, nem veled, nekem akar fájdalmat okozni....blablabla
Sajnálom nagyon a gyereket.
A helyedben biztos én is a pokolba kívánnám a pasit,nem is miattam, hanem a gyerek miatt.
Muszáj elhinnem, hogy így történt, de akkor sem értem a bíróságot, miért nem külön-külön hirdették ki az ítéletet, illetve a gyerekkel miért közölték, miért nem veled mondták el, aki a gyermek képviselője vagy?
Addig a gyerek kint maradhatott volna valakivel.
Oké, tudom ez a HA esete, de nagyon morbid számomra,
Sok erőt kívánok ehhez az ügyhöz!
Nem vagyok anya, vagy apapárti, emberfüggő vagyok. Sokszor az anyának ítélik a gyereket akkor is, amikor az apa talán alkalmasabb lenne, DE most ebben az esetben,a Gyámhivataltól kérnék segítséget, hogy ne kelljen az apával találkozni a gyereknek, ne kavarja fel újra és újra.
Persze nincs nálam a bölcsek köve, talán a te gyerekednek pont az lenne a szeretet megerősítése, ha érezné, az apja mégis érez iránta szeretetet.
Nekünk felnőtteknek kell eldönteni mi fáj jobban, az igazság, vagy a az általad hazugságnak mondott hallgatás.
Tegnap, ahogy még olvasgattam egyik fórumon írtad.
"Szóval, volt olyan , hogy külsőre nagyon csinos volt a lány, de kiábrándító volt a szája, amint kinyitotta. Viszont, csinosan duci volt a csaj, akivel lefeküdtem, mert imádni való volt a mentalitása. :)"
És akkor gondoltam, hogy talán neked azzal a példával lehetne megmagyarázni, mit szerettem volna, hogy átmenjen. Jó esetben van mindenkinek férje, élettársa, stb., de arról nem kell beszámolni a gyerekünknek naponta, hogy anya majd, ha elalszol szexelni fog apával, baráttal, barátnővel?
Ha erről nem beszélek a gyerekemmel, akkor hazudok, mert úgyis majd egyszer megtudja a gyerek?
Az, hogy azt mondod neki,a vérvizsgálatkor,hogy a vérszegénységét nézitek nem hazugság?
10 éves a fiam, nem hülye! Most szívem szerint vagy 10 felkiáltó jelet tennék!
Az ikreim 12 évesek voltak a válásomkor, nem hazudtam soha nekik, apa folyton szart formált belőlem előttük, én mégis mindig védtem, hogy csak szomorú, meg hasonló, közben ott fúrt, ahol csak ért...
Szerinted meddig lehet védeni egy szar alakot? Persze, hogy két év után, miután ellenem hergelte a gyerekeket, megvilágosodtak.
Övé maradt a ház, mindent ott hagytam neki,pedig 17 év után járhatott volna mindennek a fele, de lemondtam, csak szabad legyek!
Nem alhattak ott a saját gyerekei, mert a háza nem hotel..
Hogy magyarázod el ezt nekik?
Vagy, hogy a 12 éves gyereknek kell elhozni az 5 éves testvérüket az oviból,és vigyázni rá, mig beestem 21-22 óra után, mert anya 2 helyen dolgozik, apa meg a f@szát veri otthon?
Hiába akar az egyik szülő kíméletesen, intelligensen elválni, ha a másik egy ...chh
Elhiszem, es ertem az okat.
Azt viszont fenntartom, ha spesi helyre viszik oket, vagy igy, vagy ugy, hazudni kell.
En is valami mast mondanek, minthogy az apja egy szarzsak.
Ezek szerint te tudod, en nem, ki veheti le a mintat egy ilyen vizsgalatra. Mert irta, ehhez utazi kellett. Csak gondolom, nem minden haziorvos.
10 eves gyerek mar lehet kivancsi. En is megneztem akkor mar a leleteim, ha unatkoztam, ha nem is jelentett meg semmit. Anyukam megmutatta mi a referencia ertek, mennyi a vasam, es elmagyarazta, hogy ezert kell vasat szednem, es ha feketet kakalok, az a tablettak miatt vannak, ha szorulasom van, szoljak.
Egy 10 eves gyerek nem hulye. Ha anyuka sumakol, kibukhat. Mondjuk azon, miert nem mutatsz meg egy papirt.
En sem mondanam, de nyilvan csak megfelelo helyeket vesznek mintat. Akkor meg inkabb tudja az igazat, minthogy hazudjak a semmiert.
"A gyereknek jobb lenne, ha kiderül 16 évesen, hogy anya hazudott az érdekében , mert apa ..,"
Nem hazudni kell egy 10 évesnek, csak hallgatni, majd eljön az ideje mindennek.
Elbeszélünk egymás mellett.
De mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja, úgy keseríti, töri össze a lelkét, ahogy akarja és úgy teszi boldoggá, ahogy az esze, a szíve diktálja.
Ennyi volt részemről.
Az igazság híve vagyok! Nem anyuka a gonosz. Apuka hozta ilyen helyzetbe a gyermekét és az anyukát! Nem értem miért kellene anyukának védeni a szarházi apukát?
A gyereknek jobb lenne, ha kiderül 16 évesen, hogy anya hazudott az érdekében , mert apa ..,
mindegy, nem akarom illetni.
Én is védtem a gyerekeim apját a bíróságon kétszer, hazudtam, azt hitte megütöm a lábam miatta és kivágta maga alatt a fát, hogy én védem őt és miatta hazudtam. Nem így lett, a bíróság látta, hogy én nem akartam az apjuknak bajt, de a gyökér ezt nem érezte,hát megkapta a büntetését.
Jó, ha van egy stabil lábon álló szülő.
Csak leírtam a véleményem, ilyen vagyok, ez azt jelentette jelenesetben, hogy tudom hogyan zajlik egy DNS vizsgálat.
Soha se mond, hogy soha, láttam én már karón varjút.
Nem is mondtam, hogy fényezni kell.
Van amikor azért csattan az ostor a gyerekeken, mert a szülők a gyerekkel operálnak, azzal zsarolják a másikat.
Nem azt mondom, hogy itt az anyuka zsarolja az apát, általánosságban játszmáznak a szülők.
Milyen cinikus vagy! Hidd el, az őszinteség a járható út!
Nem fog egy köcsög apukából, minta apuka lenni!
Minden hazugság kiderül.Utálom a hazugságot, és a játszmákat!
Miért nem tudhatja a gyerek, hogy mekkora gyökér apja van?
Inkább most tanuljon együtt élni a gondolattal, mint hogy anyuka évekig hazudik és később szembesül!
És a gyerek előtt beszélt a bíróság arról, hogy az apa vitatja a gyermek tőle van?
Egyszerűen nem tudom épésszel felfogni, hogy egy bíróság ilyet tegyen. Be is perelném őket az 1000 %.
Hogy másik szülő előtt ezt megvitatják, teljesen természetes, nem látnokok kinek van igaza, dehogy a gyereknek mondjál el, hogy akit eddig apádnak gondoltál, azt mondta nem az apád, az nekem meredek.
A gyereket is kellett vinned a bíróságra? A bíróságnak is gratulálok!!!
Ha fejedre állsz, az én véleményem akkor is az, hogy nem kötöm a vizsgálat okát a 10 éves gyerekem orrára, ha hányni tudnék is az apától.
Te így látod, én meg másképpen. Ilyen a világ.
Annyi férfi és nő nyomorítja meg a gyermeke/i lelkét, hülye kis bosszúból.
Azt a rohadt papírt a gyerek orra alá lehet nyomni, amikor 20 éves lesz akkor is, hogy nézd!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Szerintetek a pasi is kérhet apasági vizsgálatot attól, hogy nem vele élek?
- Apasági vizsgálat!
- Mi kell az apasági vizsgálathoz?
- Hol végeznek genetikai vizsgálatot? Nem apasági tesztre.
- Apasági vizsgálatban jártas ügyvédet, jogászt tudna javasolni valaki?