Átbulizott éjszaka után... (beszélgetés)
A C-vitamin tényleg jó?? Én úgy tudom h a szervezet egy bizonyos mennyiségnél többet (ha jól tudom 100 mg) nem tud hasznosítani és az ki is ürül a vizelettel..
Nekem a hidegvizes arcmosás jön be mondjuk igazából sztem még nem voltam másnapos....szilveszterkor 12től 3ig minden kiesett...kialudtam magam, felkeltem és semmi bajom nem volt...!!! nemtudom más hogy van ezzel...de sztem szerencsés vok h engem nem visel meg az alkohol...viszont amit észrevettem h általában kicsit szomorúbban kelek fel!!!! nem tapasztalt ilyet senki??!!
Bercsi!!!!!!!!!!nem fogok magyarázkodni, én nem sajnálom valamikor el kell kezdeni, szerintem.nem a részegséget : a bulizást.a lányod is elfogja egyszer és ha jót akarsz neki akkor elengeded.ha magára hallgat akkor még tuti h 16 előtt meg lesz az eslő bulija.
gusztustalan ha valaki részeg szerintem főleg ha egy lány.én sose voltma, nem is leszek részeg.de viszotn azt h valaki spicces, azt már tom h milyen.
tartsd meg a véleményedet:)te errol igy gondolkodsz én meg úgy.Szal....sose tudnánk dülöre jutni,,,nyugodj meg a lányod nem minden pénteken fog eljárni csak ugy 2 havonta egyszer.ahogy én teszem.de a zok a bulik nagyon jo lesz neki....
bár nem ismerem a lányod.
12,5 évesen szentem nekem se gondoltam volna anyu h nemsokára bulizni fogok....de madj ugyis megtapasztalod...
nah csöwike
nem fogok magyarázkodni, én nem sajnálom valamikor el kell kezdeni, szerintem.nem a részegséget : a bulizást.a lányod is elfogja egyszer és ha jót akarsz neki akkor elengeded.ha magára hallgat akkor még tuti h 16 előtt meg lesz az eslő bulija.
gusztustalan ha valaki részeg szerintem főleg ha egy lány.én sose voltma, nem is leszek részeg.de viszotn azt h valaki spicces, azt már tom h milyen.
tartsd meg a véleményedet:)te errol igy gondolkodsz én meg úgy.Szal....sose tudnánk dülöre jutni,,,nyugodj meg a lányod nem minden pénteken fog eljárni csak ugy 2 havonta egyszer.ahogy én teszem.de a zok a bulik nagyon jo lesz neki....
bár nem ismerem a lányod.
12,5 évesen szentem nekem se gondoltam volna anyu h nemsokára bulizni fogok....de madj ugyis megtapasztalod...
nah csöwike
Elég sok javaslatom lenne a kiélésre...............
a fiam büntibe van ,nincs hétvégén buli,azért meg fogadom tanácsodat,és az ablaka alá teszek egy matracot vész esetére.Még szerencse,hogy van egy fölös ugró matrac.
Nézd, Fossybaba, 1992-ben születtél, te 14-15 éves vagy. Lehet, hogy maradi gondolat, de én akkoris nagyon helytelenítem, hogy ebben a korban már tanácsot tudsz adni másnaposságra.
Nem olyan régen voltam én sem fiatal, emlékszem mindenre, de az egy más világ volt, biztosnágosabb volt minden.
A lányom 12,5 éves és ha arra kerül a sor, hogy bulizni szeretne menni, természetesen normális körülmények között el fogom engedni, de nagyon remélem, hogy ez odébb lesz még.
hát ha valaki ilyenkorban tinédzser korban nem bulizza ki magát nem adja ki az energiáját...akkor huszonvalahányévesen fogja...és az még rosszab hidd el;)...nemtom nálatok milyen lányok vannak de biztos bekövesedett lányok.én nem vagyok tapasztalt szeretek táncolni, és a bulizás nem azt jelenti h minden bulin síkrészegre iszom magam:)....nemtom mire gondoltál mikor azt mondtad h remélem a lányod fog várni ezzel...de az biztos h rosszab lesz neki ha nem hagyod kiélni....volt aki leugrott 2.emeletröl a sulijában mert az anyja nem engedte el sehova......akkor madj fogod bánni.....
na cső
14-15 évesen ilyen már vannak tapasztalataid?
jáááj, remélem az én lányom majd vár ezzel...
ezt a "bevizesedést" hogy érted?:)
Pedig az a jó ha sokat iszol(nem alcoholt):D...tod a méregtelenítés!:)
igen,igen...nagyon fontos az innivaló.
Én mindig szénsavmentes/szénsavas ásványvizet,teát, iszok a bulik után.Még fontos a C-vitamin.Meg a kálcium tabletták, ha nem veszel mindennap be az annyira nem baj.De a buli utáni napon kötelező hiszen az alkohollal mérget vittél be a szervezetedbe , azt vhogy kikéne takarítani.
MOzogni nem szoktam, ha sokat iszok, és veszek be 2 db 500-as C-vitamint nagyon hamar elmúlik az a kellemetlen érzés...a szárazság a számbol:)
ajánlom;)
puszi
Nagyon köszi mindenkinek a jo tanácsokat! Olyan rendesek vagytok!
Zojci, Neked külön köszönet a bókért is :-)
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Szoktál éjszaka enni?
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- 5 hetes kislányunk az éjszakai etetés után nem hajlandó visszaaludni, valakinek valami trükkje?
- Barátomnak tegnap délután óta hasmenése van, éjszaka már hányt is, azóta nagyon sokszor. Lehet szalmonella?
- Szerintetek mennyit lehet spórolni azzal, ha este 10 után, az éjszakai áram árát kihasználva indítom be a mosó- és mosogatógépet?
- Hosszú éjszaka után