Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban.. (beszélgetés)
Én ébresztőre szoktam...
Lényegesen jobban jártál :D
Néha izgibb úgy a szex,ha pont utáljuk egymást:)
Én basszus az vagyok:D
Ebben tökéletesen igazad van,és az tök jó,ha vki félre tudja tenni a problémákat.Mondjuk szexért én bmit félre teszek,ha kell:D:D
Na,de most komolyan, nem szabad ezzel büntetni a másikat,ez szemét dolog sztem is.Ha büntetni akarom,akkor ravaszabb dolgot ötlök ki:)
Lassan megyek,álmos vagyok már!Szép álmokat,remélem jó dologra ébretsz és nem rökönyödsz meg úgy,mint a fórum indítója!:D
:D
Valami nem stimmel,az biztos!Sztem az ilyen még direkt izgató is...
Szia!
neeeem,áhhhh,mi nők fából vagyunk...:D
Hol élsz Te,már bocs...
Bocs, hogy ezt mondom, de rólad nekem az jut eszembe, hogy lukas hálóval kergetsz lepkét.
Te soha nem leszel átlagon felüli apa, mert úgy döntöttél, hogy elhagyod a gyerekeidet, és nem csak a feleségedet, de őket sem szeretted eléggé ahhoz, hogy stabil családot biztosíts nekik.
Szíved joga, de ne etess se engem, se magadat azzal, hogy meg tudsz ülni egy seggel két lovat. Mindenkinek egy élete van, és nem tud jó családapa lenni, meg örök hősszerelmes egyszerre.
És azt a hülyeséget a gyerekek is csak ideig óráig veszik be, hogy "én nem téged nem szeretlek, hanem anyádat."
Megosztanék veled egy párbeszédet, amit egy hétfő reggel 11, 12 éves tanítványaim eresztettek meg, amikor a hétvégi élménybeszámolójukat tartották:
-Na, milyen anyád új faszija? - kérdi a kis csontos srác.
-Háát. Csak most jöttek össze, még rendes velem, tudod, hogy van ez. - mondja a kislány.
Nekem vérzett értük a szívem, de te legyél csak új faszi.
5., megkérdeztem: szeretnek, s szeretnék, hogy továbbra is egy család legyünk
6., viszont hajhászásról szó sincs!
7., érdekel, s bár tudom, hogy nem felemelő érzés azt látni, mikor elmegyek, de a megérkezésemre mindig örömet látok az arcukon
ezen felül pedig nem kevés munkám van abban már eddig is, hogy a lehetőségekhez képest meghitt apa-gyerek viszonyt megőrizzem, s az aidő múlásával alakuló követelményekhez igazitva fejlesztgessem is
3., igen, főzni is szoktam
4., a gyerekeimmel való kapcsolatom meg - úgy gondolom - nem a legrosszabbak közül való, sőt átlagon felülinek tartom, emellett teszek arról, hogy egyik se gondolja ezt
mostanában nem voltam itt, de nem kerülöm meg a kényes kérdéseid, szerre válaszolok
1., nem baj, ha megcsinálja mással
További ajánlott fórumok:
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?