Ariston mosó-szárító gép, ki használ ilyet? (beszélgetés)
Igen olyan van. Igen. Meg túl sok ruhát nem jó benne hagyni, mert azt nem tudja megszárítani, de mondjuk én nem is szoktam egyszerre sokat mosni sem.
A szárítás mindenképpen küön kell elindítani, olyat nem tudsz, hogy beállítod, hogy mosás és utána egyből szárítson is.
tehát olyan van, ami egyben mos és szárít?
Akkor miután leáll a mosás kiveszed belőle a farmert és utána indítod el a szárítást?
Anyukámék már régóta olyat hassnálnak.
Nekünk is van. Én nagyon szeretem. Annyi, hogy a farmert szárítás elött jól összehajtom és feletekerem, akkor egyből lehet felvenni utána.
Mosógép vásárlás előtt vagyunk és gondoltam jó lenne, ha szárítana is. Találtam egy Ariston márkájut, ami szimpatikus. Hallottam már olyat is, hogy érdemesebb, olyan szárítót venni, ami külön van, mert nem gyűri annyira a ruhát?! Ez igaz lehet? Nekem szimpibb az egyben az ára miatt is és helytakarékosabb is.
Ha van valakinek bármilyen véleménye szárítógéppel vagy az Ariston márkával kapcsolatban szívesen fogadom.
További ajánlott fórumok:
- Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit?
- 9 hós lányom nem használja a lábait, a doki azt mondta, lehet, izomsorvadása van. Állításnál nem rugózik a lábával. Más tapasztalt ilyet?
- Vitaminokban gazdag teát, rágótablettát vagy szirupot szeretnék ovodás gyereknek. Te milyet használsz?
- Mik a tapasztalatok a mosó-szárítógépek használatáról?
- Tudna külden valaki Whirlpool AWG 336-os mosó-szárítóhoz használati utasítást?
- Hol tudok hozzájutni Ariston TCD G51B típusú szárítógép magyar használati utasításhoz?