Arcápolás (beszélgetés)
Szia! Én 38 éves vagyok, de Nekem még most is zsíros a Bőröm. Nekem a zöld agyag pakolás vált be nagyon. Van egy barátom, aki 22 évesen nagyon pattanásos volt, zsíros bőrrel. Neki Borza Himalája sószappan vált be + zöld agyag. A zöld agyag nem drága, elég sokáig elég. Csak ásványvízzel kell elkeverni tejföl sűrűségűre. 1 hónap alatt levitte a pattanásait.
Én sokáig, 15 évig próbálkoztam az alább felsorolt termékekkel. Vichy, Clinique és amit akarsz. Baromi drágák, 0 hatással. Avon nem ér semmit. Tele vannak tartósítószerrel, és nekem tönkre is tette a bőröm. Nivea? Hm. Jó a propaganda, de....Még az Ilcsi volt jó, de most már azt is elcseszték, mióta a fia vette át az üzletet. Sajnos.
Jó próbálkozást!
szia
olyan arctisztító kendőm nekem is volt és tényleg nem rossz
lehet veszek megint majd:)
Én használtam a Vichyt,nagyon szárította az arcomat és igazán nem is használt."Nagyon pattanásos volt a bőröm fogamzásgátló abbahagyása után"
De találtam egy olcsó és nagyon jó termékcsaládot a neve Alverde a Dm márkája!
Nagyon jó 2 nap után látható volt az eredmény"én csak az arctisztító kendőjét használom,de bőven elég.
Levitte a pattanásaimat és a mitesszereimet!
Nekem a kozmetikus adja kis tégelyekben. Nagyon jó, mert kevés kell belőle és sokáig elég egy kis tégely, amit én 400Ftért veszek.
Neten szerintem nem lehet rendelni és kell egy szakember, aki pontosan megtudja mondani, hogy a te bőrödnek melyik a megfelelő.
Itt szétnézhetsz, hogy milyen termékek vannak:
Tudomásom szerint nem.
De aukciós oldalakon szokott lenni.
Nekem is érzékeny száraz bóröm volt, ami ráadásul pattanásos is volt.
Bolti cuccok nem váltak be, mert ami jó volt a pattanásra, még jobban kipirosította az arcom....
Az Ilcsis termékek nagyon beváltak:
Fekete szappan reggel-este
Pattanásokra ihtiolos korrektor
Arcra csipkebogyókrém
Ezen kívül negyedévente arctisztítás, AHA hámlasztás
1 év alatt eltünt az összes pattanásom, amit 18 év alatt nem sikerült, az arcbőröm szép lett, nem piros, nem hámlik.
A Normaderm is szárít...
Ilcsi fekete szappant ajánlanám, vagy pedig priviben tudok neked linket küldeni, ha szeretnéd.
szia.
A Vichy Normadermre gondolsz? Már régebben is gondolkodtam rajta hogy azt vegyem e meg de aztán mégsem..:(
Előtte bioderma arctisztítót használtam de az nem szárított viszont szebb sem lett a bőröm tőle..
A Clinique termékek drágák nagyon úgy tudom vagy nem így van?
Egyáltalán hol kaphatóak mert gyógyszertárban még nem láttam:(
sziasztok
Már régóta keresem a megfelelő arcápoló termékeket de eddig még nem találtam rá....
Bőröm zsíros,problémás ,mitesszerek,1-2pattanás.....
Most egy ideje La Roche posay habzó arctisztítót használok de ez rettenetesen szárítm,hámlik az arcom meg minden szóval nagyon nem jó:(
Nektek mi vált be?
További ajánlott fórumok:
- 30 felett arcápolás
- Szeretem az arcápolási rutinokat, de néha feleslegesnek néz ki.
- Milyen kozmetikumot használsz? Milyen praktikáid vannak, arcápolásra, ..
- Tinédzser arcápolás - avagy milyen készítményt vegyünk a gyereknek?
- Használ valaki olívaolajat arcápolásra? Nem lesz tőle nagyon zsíros a bőr?
- Mik a tapasztalatok a kókuszolajjal való arcápolásról?