Arab leves recept
Az Arab leves hozzávalói:1/2 kg borsó
1 vöröshagyma
4 burgonya
1 kiskonzerv paradicsompüré
1 tk pirospaprika
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
só, bors, Vegeta, csipet cukor
3 tojás
Az Arab leves elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a borsót és a felkockázott burgonyát, majd 3-4 percig pirítom. Belekeverem a paradicsompürét és a pirospaprikát, felengedem vízzel, majd fűszerezem. A tojásokat felverem és amikor a zöldségek megfőttek, belecsurgatom a levesbe. Aki szereti, tejfölt is tehet bele tálaláskor.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: kiki32, 2007. júl. 30. 09:40
Az arab leves elkészítési módja és hozzávalói.