Arab emberek (beszélgetés)
Sziasztok !
Csak bekukkantottam ide és még az olvasás elején tartok . Az én férjem Arab származású ( Egyiptomi) Érdekesek és látom megoszlanak a vélemények ( bár még nagyon az elején vagyok az olvasásnak ) de érdekesnek igérkezik . Valaki írta ,hogy alacsonyak ... Hát az enyém momentán 2 méter :)))) Bár én sem vagyok alacsony (1,80) :))))))))
Sziasztok!
En kuwaitban lakom a csaladommal, illetve itt dolgozunk, de mindannyian magyarok vagyunk.
Erdekes, hogy az arab nyelv sem egyforma mindenhol. Ugy ertem, nem pontosan azokat a szavakat hasznaljak. En iskolaban doplgozom, ezert meg kellett ragadnia nehany "fontos" szonak, de ahany tanfolyamot kezdtem (illetve csak kettot) semmit nem ert!:)
ez így igaz!!!!
nekem is a fogorvosom arab és képzelheted fogkezelés előtt 1-órával...
Szia mindenkinek!
újvagyok még,csak olvasgattam ,én is jolismerem az arabokat.sok ismerösöm,és barát is van.hiszen kintdolgoztam corzikán igy volt szerencsém megismerni öket.a szokásukat,a ételeiket,hoztam különféle füszereket,de a nyelv ami nemment nekem se.lebesz?-hogy vagy?
pszaha-egészségedre, meg egy párszo ment.
szépnapot mindenkinek!
Bàr a pàrom, nem arab,de a legtöbb baràtja az.
Elmondhatom,hogy eddig csak jo embereket ismertem meg bennük.
Egy sztorim is van ezzel kapcsolatban,megirom a naplomba.
Neked kéne egy tüzes olasz feleség!
De lehet hogy már az is segítene ha pár erotikus filmet néznétek este kettesben:-)
Ezen még nem gondolkodtam......
Azt mondják az olaszok nagyon tüzesek:-)
Szia Fortuna!
Megkérdezhetem melyik arab országból származik a férjed? És hogy melyik itthoni egyetemet végezte?
Merthogy én is eléggé érdekelt vagyok (voltam) a témában...
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- Minden ami Ázsia (országok, ételek, építmények, híres emberek ...)