Apu álma (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Apu álma
Miért, ha az adatlapján lévőszöveget kijavítod:
"Oláh Szabolcsnak hívnak, többek közt tetoválással foglalkozom. Villanyszerelőként dolgozom, és flp hálozatépítéssel szeretnék foglalkozni."
Ezzel mi a gond? Oké, hogy nem nagyon illenek egymáshoz a dolgok, de egy történetet én is könnyebben megfogalmazok, mint ha magamról kéne beszélnem... na mindegy, végülis tényleg nem ez a lényeg. :)
én,is megnéztem tényleg!
én,sem vagyok egy helyesiró de ő?!
és vajon át is fogalmazza? mert elképzelhetőnek tartom, hogy beteszi a wordbe és nyom egy helyesírásellenőrzést.... de ez a cikk MEG VAN FOGALMAZVA!!!
Végülis függetlenűl mindentől akkor is szép történet
A helyesírási hibák még csak-csak! De az a másfélsor ami ott van, egyértelműen azt mutatja, hogy képtelen akár csak 2 értelmes összefüggő mondatot megfogalmazni!!!
Ja, és ami még feltünő, hogy azóta mióta megjelent a cikk nem járt erre!!!
:-))
Azt hiszem semmi jó nem sülne ki belőle.
Folyton azzal menti magát, hogy "nem ígértem semmit" mikor a jövő jön szóba, de azért a maga önző módján azért közli, "nálad jobb társat nem találnék"....
Azt hiszem idővel jobb jelölt után kell majd néznem.:-(
Le a kalappal előtted,GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!!!:))))))
Megható a cikk és NAGYON TETSZIK!!!:))))A SZÜLETÉS AZ ÉLET CSODÁJA!!!!:)))))))KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!:))))))))))))
Jó volt olvasni a cikket és még jobb, hogy ezek szerint van aki így gondolkodik férfi létére.
Gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok.
Elgondolkodtam, hogy átküldjem-e a cikket a páromnak. Ő lassan 32 éves és úgy gondolja, soha nem akar családot. Végül nem küldtem el. Ha nem jön rá magától, kár belé. Sokat fog veszíteni.
Köszönöm mégegyszer!
Először is gratulálok a babátokhoz!És szívből mondom hogy le a kalappal,ugyanis azon kevés férfiak számát növelted ezzel a cikkel akiknek Sőt!!!!!!! mindenkinek így kéne hogy érezze ahogy azt te is leírtad,hogy az APASÁG(ANYASÁG) egy CSODA és nem nyűg,gond....
Nálunk párom meg volt már halva azért hogy gyerkőcünk legyen(én még 1-2 évet vártam volna),de tavaly december 24-én reggel megleptem egy pozitív terhességi tesztel!!!!Azóta ha fáradtan is jön haza a munkából akkor is az az első hogy nekem ad egy scókot és már megy is babázni!!!!!
Még egyszer sok örömet,boldogságot,egészséget!!!!
Wooooow
Ez szép volt!!!!!!
Öröm az ehhez hasonló sorokat olvasni, remélem te is annyira fogod élvezni az apaságot mint az én párom. Bár minden átvirrasztott éjszakán megbeszéljük, hogy nem lessz kistesó, ez a reggeli mosolynál megváltozik :o)
Sok boldogságot, és könnyű szüléstk ívánok a párodnak!!!!
Kevés férfi van,aki ma igy mer vallani .
Gratulàlok a cikkedhez,gratulàlok a gyerköchöz,sok boldogsàgot!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet almaecettel fogyni - tapasztalatok?
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- Nem esett messze az alma fájától! Írjatok olyan hírességekről, akiknek az utódjuk is az lett!
- Az almaecet jótékony hatásai
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Van most olyan személy, aki az utadban áll (egészen konkrétan nem tudod miatta megvalósítani az álmaidat )?