Apró kukacszerű valamik a régen használt ágyneműben és ágyneműtartóban, mik ezek? (tudásbázis)
Molylárvák és bábjai (ezek a fekete élettelen valamik). Nekünk is volt, és mi rovarirtót hívtunk, ő mondta el mi a teendő. A fertőzött dolgok kuka, mert bár nem látszik, tele vannak petével! Az ágyneműtartót ki kell mosni, lehetőleg Domestosos ronggyal, vagy valami fertőtlenítővel, és csapdákat kell kirakni az ágyneműtartóban is, és a lakásban a ruhásszekrényekben. Ha a kaja környékén meglátsz lepkéket, akkor nagy a gáz, akkor kajamolyod is van, ott is azonnal csapda, plusz végig kell nézni mindent, hogy honnan jöhetnek még (liszben, diófélékben előszeretettel tanyáznak). Ha a plafonon látsz fekete bábokat a sarkokban, akkor érdemes szakembert hívni, mert akkor nagyon el vannak szaporodva és nem fogsz velük egyedül bírni. (Sajnos nehéz őket észrevenni, mert elbújnak a szekrény mögé, a sarokba, a ruha belsejébe, vagy a polcok aljára a szekrényben...
Nálunk 2-szer volt irtani szakember, plusz folyamatosan kint voltak a csapdák is. Most 2 év eltelt, úgy néz ki (kopkopkop), hogy mára eltűntek a lakásból.
nins kirágva semmi, semmi nyoma semminek, csak ezek a valamik, amik igazán mintha nem is élnének, olyan száraznak tűnnek. Most mindent kiráztam, kimostam a tartót is, egyenlőre nem látok belőlük többet.
Gondoltam arra, hogy volt benne olyan ágynemű is, ami már legalább 30 éves, még a nagymamám csinálta tollból, lehet, hogy abban voltak?
úú én nem tudnék még 2 mosás után sem benne aludni..
éjjel azt álmodnám, hogy jönnek a kukacok:DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Szólánc - ('oly ritkán használt) ö-ő, ü-ű betűkkel
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Lárva vagy kukacszerű piros bogarak fekete fejjel, fekete potrohhal, mik lehetnek ezek?
- Csak természetes anyagú ágyneműben tudok aludni. Nem bírom...