Apró jelek lennének szerinted? (beszélgetés)
Ebből bármi lehet, akár egy nagy semmi is:)
Volt egy ilyen pasim, sok szemezés, ha elment mellettem, mindig megérintett, bár nem adott beceneveket abban a fázisban, csak éreztem, hogy volt kémia, szívesen gondolok vissza erre, hálistennek megtettem az első lépést és lett belőle egy szép viszony. Mivel félt tőlem, hogy esetleg nemet mondok neki, nem mert kezdeményezni, nagyon sokat röhögtünk azon, hogy már megismerkedéskor mennyire tetszettünk egymásnak, mégis milyen hülyék voltunk, hogy nem kezdtük el hamarabb. Igaz, szerintem nem is olyan rossz ez a várakozás-közeledés, amíg nem tudod, hogy a másik is annyira akar téged, de ha végül egyikőtök sem lép, lehet belőle egy nagy semmi is, úgyhogy felesleges neked itt kérdezni minket, ha te nem teszel a dologért semmit. Persze ebből is tanulni fogsz, mert ha elmulasztod, és rossz érzéssel zárul, esetleg legközelebb kicsit bátrabb leszel.
Ja, ilyenek esetleg, hogy nős, foglalt, stb. Nem árt tudni, hogy nem emiatt ilyen teszetosza esetleg? Vagy csak azért mert fél a visszautasítástól.
Azok már kihaltak...amikor a dodó.
:( pedig oly szépen énekeltek. Vagy az valami más szárnyas lehetett???
Mondjuk egy...kakas...vagy egy..kappan???? :DDDD
A rézf.szú bagoly?
Mert az sem egy utolsó genetikai kísérlet lenne....
:))))
Csak finoman koccolt...ebből arra következtetek, hogy érzékeny lélek lehet...azért is nézett ...oly soká.....
Persze, hogy egyben. Kicsit behorpadt a busz. Ennyi. :D
Hülye vagyok,de ez most mellékes ;-)
A keménységet az elütés lendületével méred?Remélem,egyben vagy!
Ennek is megvolt a varázsa.
Tök izgi volt:)
További ajánlott fórumok:
- Perverz megnyilvánulásaim lennének?
- Szeretnék kevésbé művelt lenni. Szeretném, ha nem lennének...
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Ha három kedvenc tárgyadat vihetnéd magaddal egy utazásra. Melyek lennének ezek?
- Mosogatógéppel kapcsolatos kérdéseim lennének, tudtok válaszolni?
- Mi lehet az oka, hogy a hasam állandóan kortyog mintha kis buborékok lennének benne, amik ide-oda vándorolnak?