Április 27: Kezdjük együtt a fogyit! (beszélgetés)
Sziasztok!
Teljesen off a topik? Meg van a fogyasztós csodabogyó, de egyenlőre még nem próbáltam ki, mert a kaktuszkivonatos sprayt használom. Hihetetlen, de ez egyenlőre használ, és fogyok. Sikerül lassan beállni a normális étkezésre, és végre nem zabálok. A legjobb, h inkább kívánom a gyümölcsöt, zöldséget, leveseket, mint a csokit, vagy zsíros ételeket. Ha még lemenne 5 kg, elégedett lennék.
Ki hogy áll?
Szia!
Még nem, mert megpróbáljuk személyesen lebonyolítani az adásvételt. Ha meglesz, segítesz összehasonlítani az összetevőket? :)
De vmi étvágycsökkentőre nagy szükségem lesz, mert vannak napok, amikor fel tudnék falni mindent...
Mi újság, megkaptad már?
Szeded?
Ez nagyon jó hír!! :) Majd időközönként számolj be, hogy hogy haladsz :) ;)
Csak így tovább ;)
Nagyon imádom, isteni, nagyon jól működik.
Ma még a levest sem tudtam megenni.
Nem megbízható az a forrás, vettem én már hamisítványt, ki tudja mi volt benne.
Az egyik fórumozó írta, hogy milyen mérgező összetevők vannak ebbe a készítménybe, amit patikába lehet venni abba semmi ilyesmi nincs.
Remélem szerencséd lesz vele.
Reméljük segít neked :) Bár magadtól is tudni kell megállni az evést.
Én is ma vacsira egy diétás csokit ettem :)
Sziasztok!
Ma nagyon elkallódtam. :( Délután 3 nutellás palacsintát nyomtam be. :(
Kíváncsiságból rákerestem az egyik aukciós oldalon amit Pintyo577 írt. És pont volt 2800,- Ft-ért. Először azt hittem ez vmi más lehet, de a doboz összes oldala le volt fényképezve és összehasonlítottam a neten lévő képekkel és ugyanaz. :D
Huhh, de várom!
2.napja szedem, de enni nem tudok, a második falatnál úgy érzem, hogy tele vagyok.
Az nagyon jó benne, hogy teljesen egészséges dolog, barnamoszat, bármeddig lehet szedni, semmi mellékhatás.
Úgy szedem, hogy "csak " 3 dobozzal kell vennem egy hónapba, (ami így is 20-nál több), de legalább nem mérgezem magam.
Az adagot később lehet, illetve kell is csökkenteni.
Köszi!
Mióta szeded? Már van eredménye?
Megírtam privibe.
Azt elfelejtettem megírni, hogy az ára egy kicsit húzós.
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Megújulás éve: kezdjük együtt
- 2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT!
- Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól!