Április 22.-től fogyi! Csatlakozna valaki? Együtt könnyebb! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, bár azt hiszem nagyon kilógok a sorból a korom miatt.
Tapasztalt, rutinos fogyózó vagyok.
Tegnap kezdtem egy nagyon kemény diétát.
Napi 1,5 órás kardió edzés, heti 1x 3 órás, nem eszek mást csak fehérje porokat.
10 kg akarok lefogyni néhány hónap latt, de azt tudni kell, hogy 40 felett már nagyon nehezen mennek le a kilók, viszont annál könnyebben jönnek.
Sziasztok!
Előre is mindenkinek kellemes Húsvéti ünnepeket, csak óvatosan az evés terén!
Én próbálok mértéket tartani, majd kiderül hogy sikerül-e:D
Sziasztok Lányok szeretnék én is csatlakozni.Ma kezdtem.
Étrendem: reggel: fehérje turmix, tízórai és uzsonna: bébi étel vagy gyümölcs/zöldség,ebéd: Norbi update vacsi újra fehérje
mozgás: futni szeretnék majd
Az ülő munka kövezkeztében rám jött vagy 15kg.
amúgy 25éves vagyok, 167cm és kb 80kg.
Csajok ez önkínzás!Csatlakozom,de kizárólag keddtől.Csak nem hagyom ki a húsvéti menüt?!
Nem szoktam halogatni,de nem szeretnék már az elején bűnözni!Előbb sonka,aztán fogyókúra!
Úgy látom, hogy egy cipőben járunk :-)
Meg kell találni azt a mozgásformát amit nem csak muszájból, hanem örömmel végzel. Az nagyban megkönnyíti a dolgokat.
Nekem inkább az édességről való lemondás megy nehezen...
Jöhet olyan is, aki már belekezdett?
*-*
Hello!
Én is csatlakoznék ha nem bánjátok! ALACSONY VAGYOK. Mindössze 168 cm és 61 kg vagyok. Ebből kb. -10 kg-t akarok leadni, 51 kg-snak lenni.
Szia!
Én négy hete fogyiztam, majdnem a megállmodott kilós vagyok, de szerintem husvét után kedvezőbb, eredményesebb lehetne , nem?
Köszi :)
Milyen módszerrel próbálkozol?
Szia!
Előbb utóbb el kell kezdenem, akár holnap is kezdhetem, csatlakozom hozzád.:)
További ajánlott fórumok:
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Időszakos böjt együtt - Akarsz csatlakozni?
- Április 3.-tól: Kalóriát és szénhidrátot számolok és nyárra csini leszek!!! Csatlakozol?
- Életmódváltás április 2.-től! Ki csatlakozik? Fiatalok elsősorban:)
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)