Apák kihívása: cheerios torony az alvó gyerekre (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Apák kihívása: cheerios torony az alvó gyerekre
De miért nem dominót?
Olyan szép, amikor egymást ledöntik.
Szerintem gyerekes! Én kártyavárat építettem a gyerekekre. Na az az igazi kihívás! A 4. gyereknél már a 10. emeletig jutottam. ;) Mindenki azt tesz, amit a szíve diktál, vagy a hülye feje.
(egy hazudós anyuka)
Gondolom, alig várta már, hogy kibújjon a gyerek az anyjából, a gabonakarikák meg ott lapultak a zsebében.
Idióta... hát mit mondjak? :)
Az biztos :D
Egy alkalommal annyira zavart a szomszéd kutya ugatása (engem, aki imádom az állatokat), hogy becsomagoltam virslibe egy szem altatót... A férjem szólt rám (még szerencsére időben), hogy nem vagyok normális!!
Hát már tényleg nem voltam, annyira kikészültem a nem-alvástól, meg a gondolattól, hogy valaki felébreszti a gyereket. :)
Hát, én mikor a gyerek végre aludt, mindent eldobtam ami kezemben volt, sé én is pihentem.
:)
Bennem nem keltett különösebb érzéseket, ez a kihívás, se jót, se rosszat-az ennek káros hatásáról szóló fenhangokat viszotn túlzásnak találom, különösen olyan tekintetben, hgoy nőket és gyermekeket érintő komolyabb bántalmazások is mennyire visszhang nélkül maradnak az országban.
:(
persze a popsicsapkodásnál még mindíg jobb egy gabonakirakás:)lehet ezt viccesnek is felfogni ha a gyerek ébren van, nagyobb és játéknak veszi,akkor szórakozunk egy jót,én fejemen,ő fején:) nekem van két gyerekem,két kutyám, két macskám
és marhára nem bírom ha akár a gyereket, akár a kutyát vagy macskát olyan marhaságoknak teszik ki amivel saját feltűnési viszketegségüket elégítik ki...mindegy hogy mi az,csak indítsak egy kihívást? miért kell sodródni az árral?...ja, mert ez olyan divatos,jó fej leszek?
Kíváncsi vagyok mekkora átfedés lenne a gabonakarikás játékot ellenző és azok között, akik szerint telejsen rendjén van envelési célzattal a kicsi kezére, vagy popsijára csapni kicsit.
Ja nem célozgatok senkire itt konkrétan, csak általánosan látok egyes gyerekkel kapcsolatos témákban olyan kettős mércét, mint az állat.