Apádat vagy anyádat választottad volna? (beszélgetés)
Részvétem.
Igen, ilyenkor az ember megtorpan. Úgy érzed, hogy jól döntöttél?
Van valami ami miatt foglalkoztat ez a téma most?
Most is nagy gondban lennék, ha választanom kellene. Sehogy sem lett volna jó...
Egyiket sem.
Apám alkoholista volt, anyám fekete öves nárcisztikus.
Mindkettőt akartam. Édesapàm döntött helyettem. Ő nem akart senkit. Önszàntàból át sétált a túl oldalra. Nagyon halvàny emlékem van arról hogy nézett ki.
Alig voltam öt éves.
Minden élet, körülmény más.
Mi van, ha xar a helyzet, és nincs választásod?
A szüleim kiskoromban váltak el. Nem szépen. Még nekem is el kellett mennem a bíróságra és megkérdezték, kivel szeretnék élni. Apámat mondtam. Nem a válaszom miatt, más tényezők miatt, tényleg neki ítélt a bíróság.
Ha most vissza kellene menni az időben és neked választanod kellene a saját szüleid közül, hogy kivel kellene leélned az időt a felnőtt korodig, kit választanál?
Én még mindig apámat.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- A párom az anyját választotta
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- "Bármit is tartalmaz a jelen pillanat, fogadd el, mintha magad választottad volna azt!" - Mit jelent ez az idézet pontosan?