Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Apádat vagy anyádat választottad volna? fórum

Apádat vagy anyádat választottad volna? (beszélgetés)

26. csikil4ny (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 20. 10:34
Kinek mi a sorsa... Egy válás bármerre elviheti a résztvevők sorsát.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Csikil4ny)
okt. 11. 15:51
Igen, talán így normális(abb) ember lett belőlem.
24. csikil4ny (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 7. 18:23

Részvétem.

Igen, ilyenkor az ember megtorpan. Úgy érzed, hogy jól döntöttél?

23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Csikil4ny)
okt. 7. 09:39
Igen. Meghalt anyám és elgondolkodtam, ki lett volna belőlem, ha vele élek.
22. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 6. 22:00
Apámat.
21. csikil4ny (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 6. 20:10

Van valami ami miatt foglalkoztat ez a téma most?

Most is nagy gondban lennék, ha választanom kellene. Sehogy sem lett volna jó...

okt. 6. 06:26
Anyukámat.
19. Görögtánc (válaszként erre: 4. - Holurt Waxhton)
okt. 6. 01:40
Enyém is otthagyta anyámat de volt helyette más férfi aki felnevelt, pótapa volt. A vérszerintit párszor láttam, egy tökidegen kb.
18. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 6. 01:38
Nem tudom. Talán Anyámat.
17. Hansika (válaszként erre: 13. - Srcrss)
okt. 5. 14:38
Öcseddel milyen a viszonyod?
okt. 5. 13:29

Egyiket sem.

Apám alkoholista volt, anyám fekete öves nárcisztikus.

okt. 5. 13:16
Én sem tudtam volna választani. Jó, hogy nem kellett. Szép gyerekkorom volt. Megfelelő neveléssel, szigorral és nagy szeretettel övezve.
14. birebora (válaszként erre: 12. - Violet18)
okt. 5. 13:15
Azt hiszem 12 éves kortól kérdezik meg a gyerekeket.
13. srcrss
okt. 5. 13:14
Őszintén? Egyiket sem, mert nem rajongtam értük. :D Apámért azért nem, mert mindenkit elnyomott, akit tudott. Mindig harcban álltunk egymással. Anyámért azért nem, mert hagyta. És mindig az öcsémet pátyolgatta. Engem elhanyagolt.
okt. 5. 12:54
Ezt a döntést nem szabadna a gyerekre bízni, pláne bizonyos kor alatt....
okt. 5. 12:40
Én nem tudtam volna választani! Mindkettőt imádtam! Nagyon szép gyerekkorom volt kellő szigorral és rengeteg szeretettel. Szüleim nagyon szépen éltek.😀❤️
okt. 5. 12:36
Én mindig nagyon anyás voltam, úgyhogy egyértelmű. De Apummal is jó a viszonyom egyébként.
okt. 5. 12:29
Szomorú sorsok vannak :(
okt. 5. 11:00

Mindkettőt akartam. Édesapàm döntött helyettem. Ő nem akart senkit. Önszàntàból át sétált a túl oldalra. Nagyon halvàny emlékem van arról hogy nézett ki.

Alig voltam öt éves.

okt. 5. 10:36

Minden élet, körülmény más.

Mi van, ha xar a helyzet, és nincs választásod?

okt. 5. 10:22
Êdesanyámat választottam volna gondolkodás nélkül.( És az se érdekelt volna, ha apámat soha többé nem látom !)
okt. 5. 09:36
Nehéz kérdés. Szerencsére nem kellett döntenem, Apám haláláig imádták egymást a szüleim. Apám korrektebb, de keményebb ember volt. Anyám érzékenyebb, de néha manipulált.
okt. 5. 09:29
Én pedig nem is ismertem az Apukámat, még a születésem előtt elváltak, soha nem érdeklődött utánam. Így nem tudom mit választanék, nem tudom milyen érzés ha valakinek Apaként van Apja.
okt. 5. 09:29
Intézetet választottam volna.
okt. 5. 09:17
Ha vissza kellene menni az időben azt választanám, hogy apám ne haljon meg 38 évesen...
okt. 5. 08:49

A szüleim kiskoromban váltak el. Nem szépen. Még nekem is el kellett mennem a bíróságra és megkérdezték, kivel szeretnék élni. Apámat mondtam. Nem a válaszom miatt, más tényezők miatt, tényleg neki ítélt a bíróság.

Ha most vissza kellene menni az időben és neked választanod kellene a saját szüleid közül, hogy kivel kellene leélned az időt a felnőtt korodig, kit választanál?

Én még mindig apámat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook