Apa nélkül felnőni (beszélgetés)
Apák és apák között van különbség, de akadnak közölük is akik nagyon ragaszkodnak családjukhoz és eszük ágában sincs otthagyni, de ebből van a kevesebb. Mindenki előtt köztudott az olyan, aki alkalmatlan bizonyul a feladatok ellátására ne is nősüljön meg, hanem maradjon inkább egyedül.
Igen a gyermeknek csak teljes családban jó felnőni és nem csonkában. Üdv.Ágnes
Én 10 éves voltam mikor a szüleim elváltak, majd 12 mikor apa meghalt! Őszintén, szomorú, de nem hiányzik!
Viszont a fiaimnak nagyon hiányzik az apjuk, aki elhagyott minket! Igaz, jön hétvégenként, de az nem olyan, mintha itt élne Velünk! Lelkileg mindenképp megviseli a gyerekeket, még engem is! Csak bízni tudok benne, hogy a kapcsolat azért megmarad köztük, és idővel nem vész el! Szomorú!:(
már arra gondolsz, hogy másért jön az apukája is...vagy nemi szerepekre?
ha kisiklasz akkor meg biztos drukkol.
:)
ha azert kerdezed, mert dontened kell, hogy vallalj-e egy babucit, mindenkepp azt mondanam, hogy igen!
ha adhatsz neki eletet, mar megerte.
akkor is lehet teljesen boldog, felhotlen elete.
csak kesobb, ha jonnek a kerdesek, nagyon jol kell valaszolnod, es akkor nem lesz baj.
Azért szerintem előbb-utóbb kijönnek a különbségek!Pl,mikor óvodába,iskolába megy a gyerek,és észreveszi a különbséget!
Sajnálom,hogy nem sikerült :((
Háát,az a baj,azt is látja mikor kisiklok! :)))
mindenkepp fajdalmas a dolog...
ha lemond rolad, azert, mert ugy erzed, nem szeret.
ha elvalnak azert, mert nem elhetsz vele teljes eletet.
ha ne adj isten meghal, akkor nem lehetsz azzal, akit nagyon szeretsz.
ha te hagyod ott, mert bant vagy iszik, akkor nem erted, miert kell igy lennie.
egy ismerosom kerdezte nemreg: az a jobb, ha nelkule elsz, mert lemondott rolad, vagy az, ha vele elsz, de csak te tartod ossze a szuloket, es allando veszekedes, feszultseg van otthon?
nem tudtam valaszolni...
Én sem gondolom, hogy egy szerető szülő pótolhat két szerető szülőt, nem is erre gondoltam.
Arra próbáltam utalni, hogy az egy szülős családoknál sem kell, hogy feltétlen defektes legyen a gyerek...vagy legalábbis nem jobban, mint az átlag.
Személy szerint én nem éltem meg semmit apa-lánya kapcsolat szintjén.
Sanálom, hogy hiányzik apukád, de biztos valahol Ő is örül, ha látja, hogy te boldog vagy, illetve sínen az életed.
:(
En inkabb haragot erzek, de gyanitom, hogy mas a tortenetunk.
Én úgy látom,hogy rohadt szar apa nélkül felnőni,és az apai szeretetet egy gyereknél sem tudja pótolni az általad felsorolt állítólagos tényeket!
Anyára is értendő,de most apáról van szó!
Egy apa-lánya kapcsolat,sokkal erősebb,különlegesebb,ragaszkodóbb :)
Nekem legalábbis,az volt,mikor még élt!Én nagyon nagyon apás voltam!Anyás nem voltam soha!Apu volt az ISTEN! :)))
De jó is lenne ha élne!Annyi mindent kérdeznék tőle! :)
Hogy oszinte legyek, szerintem szarmazik.
Naprol napra raebredek ujra...
De attol is sok fugg, hogy miert no fel apa nelkul.
Az apa dobja el, vagy a szulok elvalnak, esetleg meghal - mindnek mas hatasa lesz.
Szerintetek származik valami hátránya annak aki aki apa nélkül nő fel?
A fiú gyermek pl. lehet hogy lányosabb lesz?
Vagy a lány nem tudja hogyan viszonyuljon a férfiakhoz?
stb.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Hol jobb felnőni egy kisgyereknek? Kertes ház vagy penellakás?
- Mit okoz a gyerekben, ha apa nélkül kell felnőnie?
- Egykeként, vagy testvérekkel jobb felnőni?
- 30 év felettiek, akik nem tudnak/akarnak felnőni
- Nem tartok több kólás bulit! Drága és ideje felnőni.