Anyukámnak vas tablettát írtak fel, de azóta székrekedése van. Volt valakinek hasonló problémája? (tudásbázis)
Szia!
Nekem terhesség ideje alatt kellett szednem, s hasonló volt a mellékhatása. Én sok mindent kipróbáltam, de igazán nem vált be egyik sem, csak a szülés után állt helyre, mikor már nem kellett szednem. De azért felsorolom, hogy miket próbáltam ki:
Korpatabletta - állítólag rengeteg vizet kell hozzá inni, nálam lehet hogy ezért nem vált be.
Valamilyen olaj, már nem tudom milyen fajta, a patikában kaptam.
Aszalt szilva, aszalt szilva leve
Glicerines kúp
Laevolac
S ami talán a leginkább segített: Anna-víz (én Szegedi vagyok, s itt van egy forrás, annak a vize. De állítólag valakire székletfogó valakire meg lazító hatással van. Nekem ez segített az utolsó 1-2 hónapban, hogy ne legyen minden ilyen esemény egy kisebb fajta szülés.
Nekem ezekhez még jó nagy aranyér probléma is társult, s használtam rá kúpot és kenőcsöt is. Szerintem az is segített egy kicsit, hogy könnyebben kicsusszanhasson.
Meg persze mindig azt mondták, hogy egyek sok rostosat, mert az segít.
Lehet, hogy volt még valami amit nem írtam ide, de remélem ezek között is lesz olyan amit még nem próbált anyukád és segíthet.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Segítség! Székrekedés
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Ki hogyan küzd/dött/ meg székrekedéses problémájával szoptatás alatt?