Anyukaként, apukaként, mindkettőtöknek második házasság. Mit vennétek fel saját esküvőtökre? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekünk most szept.25.-én lesz az esküvőnk:)Mindkettőnk 2.házassága.Úgy indult,hogy két tanu és mi és mire megvolt az időpont 50 fő lett belőle.Ígyhát most már megadjuk a módját és higyjétek el nagyon izgatottak vagyunk.Alig várom,hogy felvehessem a menyasszonyi ruhám és kedvesem meglásson benne.:)
Természetesen az eredeti felállásban én is ekrü szoknyában és blúzban mondtam volna ki az igent.
Szerintem ez függ a szertartás milyenségétől is.
Ha egyszerűbb, akkor tényleg elég egy kiskosztüm, viszont ha nagy feneket kerítetek neki, akkor nyugodtan belefér az esküvői ruha is.
Csak rajtatok múlik, és a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat benne :o).
Szerintem ez teljesen független attól, hogy szülők vagytok, és hogy a második házasság...
Szia!
Nekem egyszerű, de szép ruhám volt, ami nem volt menyasszonyi, mert második házasságom lévén nem is szerettem volna azt és a pocakom sem fért volna el benne, mivel már útban volt a kisfiunk. :-) A férjem pedig öltönyben volt. (Az adatlapomon a képek közt van esküvői fotónk.)
Manapság már az sem baj ha másodjára is menyasszonyi ruhát veszel fel. Ha nem szereted a kosztümöt választhatsz egy szép elegáns ruhát is szerintem. Ahogy Neked kényelmesebb. A férfiaknak meg az öltöny a legcélszerűbb. :-)
Mikor lesz az esküvőtök?
További ajánlott fórumok:
- Kisgyermekes anyukaként lehetetlen párt találni?
- Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad?
- Két pasira is gondolok. Mindkettőhöz vonzódok. Legjobb barátok.
- Más-más Nekem mégis mindkettő egyformán édes
- Házasságkötés esetén kötnél-e szerződést, ha mindkettötöknek van saját lakása?
- Ha mindkettőnk leletei rendben vannak, és mégis késik a baba, hová fordulhatunk?