Anyukák 4 éves gyerkőccel, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Jaj én örülök hogy kezdődik az ovi legalább ki tudok takarítani rendesen meg nem lesz visítás pofozkodás.Csak délután:)
Ja meg pihenni is tudok ami nem mellékes mert elég sűrűn keményedik a pocakom és olyankor le kell dőlnöm pár perce.
Na meg Evelin nagyon várja az ovit hiányzik neki a társaság.Hannával csak nem tud úgy játszani mint a saját korosztályával.
Mi is készülünk az ovira,Vanda is várja már én viszont teljesen kétségbe vagyok esve h mi lesz velem egyedül itthon:(
Igaz Zorka is csinál zsivajt és rendetlenséget, de már most depi vagyok h Vanda nem lesz velem:(
Nem vagyok normális tudom:P:D
Sziasztok lányok, kivel mizujs?:)
Arwen vagyok csak "álnéven":D
Mi nem voltunk nyaralni idén sem és nem tudom hány év múlva tudunk majd sort keríteni egy jó kis nyaralásra:(
Most viszont jobban érdekelne hogy mikor kezdődik az ovi.Mert nálunk sehol nincs kiírva.Aug 31. v. szept.1. ?Mert ugye 1-je az kedd.
Szia:)Hogy vagytok?Voltatok már nyaralni,vagy ezután mentek még?
Az én kiscsajszim mamánál alszik most,ott akart maradni:))
Vanda is elkezdte, igaz a pótkerék még rajta van a bringán.
Most a görkori a nagy kedvenc, de még nem merem kiengedni az utcára vele mert sisak és egyebek még nincsenek hozzá:S
Nagyon ügyes a nagylányod:)
Az én nagylányom is elkezdte még júniusban a 2 kerekezést,de most leállt vele és 1 hónapja meg sem fogta a bicajt.
Szerencsére az éjszakai bepisilésről is leszokott,már kb 1 hónapja nem pisilt be:)
Sziasztok:)
Itt nagyon jó az idő ma,se meleg,se hideg nincsen,szuperjóó:)
Legyen szép napotok:)
Gyerkőcöm pótkerék nélkül tanulgat kerekezni:P És szépen tanulgatja az esti bilizést:)
Már nem,de esett hajnalban is és délelőtt is.
Remélem pénteken jó idő lesz!A Szigetre viszem a páromat:)
Na meg jövőhéten hétvégén indulunk a Balcsira, remélem h nem most romlik el az idő:(
Nálatok esik?Mert itt csak erölködik,de nem nagyon akar esni.
Nekem jót tesz ez az idő neki is álltam mosni takarítani meg pakolni.
Az igen, de engem nyomaszt ez az idő:(
Meg hát mára sétálós dolog elintézős napot terveztem, így ebből ma nem lesz semmi:P
Jó reggelt!
De jó hogy nincs olyan meleg!
Jó reggelt:)
Köszönjük már jól vagyunk:)
Sziasztok:)
Denny,hatalmas gratula a picihez,bármilyen nemű legyen is!:)
Remélem jól vagytok,te is Arwen:)Puszi
:D:D:D:
Hát igen,akkor lesz 100%:)))))
Csak nem?:)
Azért most már elég jó minőségű az ultrahang ahhoz h 90%-ban biztosra tudják mondani:))
Az nem kifejezés hogy örülünk én nagyon boldog vagyok:)))))))))Meg szerintem a párom is,nagyon fel volt dobva amikor ment délután munkába:)
Remélem azért időközben nem fogja meggondolni magát a baba és inkább kislány szeretne lenni,mert már nagyon beleéltük magunkat a fiúba:)
Gondolom nagyon örültök most:)
Az Áron szép név, nekem is tettszik:)
További ajánlott fórumok:
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Óbudai Anyukák, gyertek, beszélgessünk!
- Akik gyógytornára, korai fejlesztőbe járnak a gyerkőccel! Beszélgessünk!
- Orosházi Anyukák, akik 2009-ben szültek, gyertek és beszélgessünk!