Hogyan kell ÁNYK-t telepíteni? (tudásbázis)
Ha minden próbálkozás csődöt mond, olvasd el a használati utasítást! :)
Azt irja, töltsön le egy bármilyen fájlt, telepitse, ezek után jelenik meg ott a kivánt állami hivatal űrlapjai is. Csöppet azért vicces megoldás
Majdnem letöltöttem többszáz JAR-t
Szoval idáig jó, meglátom hogyan tovább
A SZERVIZ menü Telepítésnél nekem nem kell jar fájllal bíbelödni es csomaggal sem. Mutatja, hogy NAV, VPOP, Nyufig, NEAK, meg az összes hivatalt. Ezek közül az első kettő nyomtatványai innen tölthetők le, összes többi hivatalé az illetékes hivatal oldaláról.
Vagy ezt írod te is, másképpen?
Én viszont igen! 1 kókuszrúd, a nagyobbik és elárulom :)
Ez a baromság úgy müxik
hogy a neten megkereswed a szükséges nevűrjesztésű programot ée akárhova letöltöd
Szoval az ÁNYK már telepitve
Ez után ÁNYK indit, SZERVÍZ menü Telepités és megkeresed hova mentetted a gépeden a szükséges XY.JAR fájlt
Az ne zavarjon hogy a megnyiló ablak felirata "telepitőcsomag, alúl meg ÁNYK
Lehet hogy a neten tallózni is lehet, ede azt már nem próbáltam
És ez egy egyszerű eset, mert ha biróság oldalárol akarnál Chrome-val letölteni, akkor ujabb varázsigéket kell alkalmazni
Remélem érthető
NAV-hoz megvan már
Az hogy a szerző Ubuntura telepitette az most nem releváns
Én azonban még nem jutottam a hivatalom oldalához
Itt a Hoxán kaptam minden éveben segitséget az aktuális adóbevallás letöltésére
Pláne most nem a NAV oldaláról kellene megfelelő lapot letölteni
Ez simán működik Firefox-szal, 2 perc alatt letöltöttem.
A nyomtatvány még kérdéses, emlékszem, az régen is szívás volt.
Köszi, ez volt a nyerő! Csináltam ezt is. ott volt a Java és az Abev is, mégse sikerült valami
Egy problémám van, ami anno is felmerült
Nyomtatvényt hogy töltök le, mert ilyen menüt/pontot nem látok? Keresés és a súgó nem ad segitséget?
10 évig adtam be megbízásból az adóbevallást
Asszem itt kérdeztem többször, hogy tölltsem le az évi vonatkozó adópapírt
Aki mindennap ezzel dolgozik és a rendszergazda is ott van, annak könnyű, de mi alkalmiak szívunk
Kézlevágásra itélném Gates-t és a csecsén lógó hülye programozókat
Köszi, igen Chrome és WIN7 az már majdnem egymáséi lettek
Abevjava települ, öröm
Újrainditésnél hiányzik valamim file. Megtalálom, mihez akarja kérdi az oldalom
WIN7 . Jaaa,ahhoz megszünt a támogatás , vegyen WIN11-et és akkor auz unokák képeit szortirozhatja bla-bla
Nem kéne az ilyet erősen megregülázni?
Ja, amúgy az Abevet nem máshonnan töltöttel le mint Szekszárd honlapjárol, máshol csak magyarázat volt, még a NAV oldalán is
Namajd most WIN10-zel. Ha ez sem meg akkor posta és levelezés, nyomtatni van FX-1050 :)
Nade a pc-men klellene futnio!
Utálom a Chromeot, de lehet megpróbálom holnap
"Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÁNYK űrlapok a Google Chrome böngésző 87.0.4280.88 és annál újabb verziójának alapbeállításával ideiglenesen nem tölthetők le." Az alapértelmezett webhelybeállítás megváltoztatásával az alábbi útmutatók segítségével, illetve más böngészőkkel, mint például Microsoft Edge, Firefox, Opera letölthetőek"
Hm, nem tudom mikori irás ez, de OK űrlapról van szó
Miért is amúgy, mert egy rakás izé a program?
Három op.rendszeren egyikesen sem műxik?
Már a témáról is sokat olvastam amiherz az ÁNYK kellene, de ez most kifogott rajtam. WINXp, WIN7_prof, WIN10 egyik alatt sem telepszik fel elsőre a Java ami kell, az ÁNYK pláne nem. Ott van az abevjava.jar ami már inditható lenne és NEM
Neked mi a nyűgöd?
Ha nem is ezzel a programmal, de pillanatnyilag én is a számítógéppel küzdök!
Úgyhogy megértelek!
Köszi, de az tiszta égés
A kezét verném le annak aki ezt a Java programozást/programot kitalálta
Majd nyomulok még Windows fórumon és ha nem marad a 1818
Ahány progit életemben telepitettem vagy töröltem, egyik se kérdezte hogy mivel csinálja, sőt a 10 évvel ezelötti ÁNYK-val is alig volt gondom
Dühöngök
És aki ennyit sem ért a géphez az hogy fordul bírósághoz? Posta, mi? XXI.század!
Köszi!
Már ideg vagyok Helyesen
Abevjava_install.jar, AMI A TELEPITÓ ÖNMAGA
A bíróságokat "legújabban" az ÁNYK progRAMMAL LEHET ELÉRNI, ILLETVE EZZEL LEHET NYOMTATVÁNYOKAT KITÖLTVE NETEN ELKÜLDENI
nEM KEVÉS IDEIG CSINÁLTZAM SZJA-t, , DE AZ RÉG VOLT
Adott laptop WIN10-zel AMI A TELEPITÓ ÖNMAGA
aZT KÉRDEZI MIVEL AKAROM MEGNYITNI ÉS FELAJÁNLJA A Microsoft Store-t
mI VAN???
Bocs a nagybetükért de nen irom újra
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell újra telepíteni a gépet?
- Újra szeretném telepíteni az XP-t. Hogyan kell mindent letörölni, hogy utána a gép "nulláról" indulhasson?
- Lehet-e régi DOS-os játékot telepíteni, ha igen, hogyan kell elindítani?
- Hogyan kell a neten telepiteni az APEH programját éa aztán hol kell kitölteni, ha csak a normál adóbevallást akarod megcsinálni?
- Sims3 kiegészítőket hogyan kell telepíteni?
- Hogyan kell a Media-Tech kameráját telepíteni?