Anyatejet cumisüvegből etető sorstársaknak egy szerintem jó tipp.. (beszélgetés)
Szia!
Tudod a kicsi nekem 4 napig kómában és lélegeztetőn volt születése után,szondán etették,fejt anyatejjel,aztán mikor hoztuk haza,etetni kellett,elvette a cumisüvegbe fejt tejet,itthon sem volt baj,de 1 nap után rendesen szopott,amire a dokik azt mondták,nincs esély,hogy rákap,végül is 3 hétig sikerült,aztán újra cumisüveg.
Nekem babynova mellszívóm volt,és meg van,eladó ha valakit érdekel.
Szia!nekem olyan mellszívóm volt,amit cumisüveggé lehetett alakítani,praktikus volt mikor pestről hoztuk haza a kicsit,na meg itthon is.
Én kifőztem minden nap,de ez sem rossz ötlet,kár hogy ezt nem hallottam ezelőtt 2 évvel.
érdekes.
Mosószer helyett akár forró víz is megteszi nem??
olyan furcsa, hogy nem kell elmosni!
Hátha másnak sem jutott eszébe és jó ötletnek tartja...
Egy belgyógyász doktornő tanácsolta, hogy etetések után a lezárt cumisüveget rakjam be a hűtőbe, és akkor csak naponta 1x kell elmosni/sterilizálni.
Nem a lustaság miatt hanem az óhatatlanul is megetettet mosogatószer mennyisége miatt, még ha környezetkímélő is amit használsz.
(A nem kell a cumisüveg mert a kiskanál, kispohár című hozzászólásokat kérem kivételesen tartsák magukban az illetékesek, mert ez a történet (sem) nekik szól. (Nem mellesleg azokat is el kell mosni.) Köszönöm szépen!)
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek
- 75 kg-ról a cél 63-65 kg. Sorstársak kerestetnek:)
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!