Anyám rám szervez mindent. Lebeszéli az ismerőseivel... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Úgy látszik nem eleget, mert csak kötözködést és okoskodást látok részedről.
Ez egy vallomásból nyitott fórum. Ott is lehetett volna hagyni. (+ 1 tapasztalat neked)
Sokat tapaszlaltam.
Es azert irtam, mert szivesen segitenek. Lelkileg, messze elunk.
De ha nem erre vagytal, miert van ez egy forumon?
Nem, nem vagyok balek, hanem nem szeretnék veszekedni vele. Az ANYÁM.
Úgy látom, bármit írok neked mindig megvan a negatív minősítésed. Nem kell neked a problémámmal foglalkozni, nyugodtan hanyagolhatod.
"Lebeszéli az ismerőseivel telefonon, hogy nekem mit kell majd csinálni."
Ok, úgy látom néhány embernek nehézséget jelent.
Ő megbeszél valami Juliskával és nekem kell azt teljesíteni. Az én feladatom lesz. Nem egyezteti, hogy nekem belefér-e a szabadidőmbe (dolgozom az ő nem hivatalos ellátása mellett) az a kötelezettség, amit megígért Juliskának.
Én sem értem, be kell valljam. Az ismerőseid számára kell neked megcsinálni, és anyád egyezteti le?
Vagy neked nem mondja el, hogy mit szeretne ha megcsinálnád a számára, és közvetítőkön keresztül tudod meg?
Nekem ez a két verzió jut eszembe a vallomásodról
Részvétem.
Nem a halálát kívánom - szeretem.
De nehéz vele együtt élni éveken át és néha ilyen kifakadások születnek, mint ez a vallomás.
Te meg nem valaszoltal. Hogy jonnek ide az ismerosok? Miket szervez le??
Masnak sem vilagos.
De mindegy, te bajod.
En abban bizok, nem hulyulok meg, ha a faterom feldobja a pacskert.
Szinte minden nap beszelunk, neha csak hello-hello, de orakat tudunk logni a telefonon.
Ugye, hogy ugye?
A nagyin akkor lett vegleg salata, amikor en szabadsagon Kulfoldon. Meg sem mondtak, hogy elvezzem a szabadsagot, amire alig mentem..
Én lehet nem bánnám.
Mit nem adnék, ha kaphatnék még egy napot vele.
Remelem, a leckednek elobb kellett keszen lenni, mint a hazimunkanak.
Azzal meg mi a baj, hogy nem kupiban eltetek? Nekunk nem voltak ilyenek kiadva. Nem is csinalta senki, mindig uszott a lakas. 12-14 evesen en anelkul megcsinaltam, hogy mondtak volna. A tesoim probaltam bevonni, de akkor meg nem voltam ilyen kibabra despota. Mikor felnottunk, sem lett jobb, mert a szuleim nem alltak mellem :P Eleg mas a haz, mikota nem lakok ott.
A nagymamam 14 eves koratol dolgozott, es kuldte haza a penzt a ket kicsi tesonak, mert a Dedi szilankot kapott, es a korhazban fekudt, a ferje meg eltunt/meghalt egy bombatamadas utan. Vezetokent dolgozott sokat, dirigalos, akaratos lett.
De attol meg csupa sziv volt, es sok jot kaptam tole. Csak megoregedett. Kicsit buggyant, kicsit talan a rosszak felerosodtek.
Ha szazszor megkerdezi, hogy keszen van, meglesz ekkor. A masik utana.
Ez nem egy munkahely, ahol idore kell keszen lenni, vagy nem lesz bonusz.
At kell allitani a feledben, ami nagyon nehez.
Az 50=szer elmondott sztorikat meg fogod szeretni, ha nem lesznek, ha mar nem lesz veled.
En a pelenka pro agytal dolgot megertem a reszerol. Es inkabb kevesebbet aludtam volna, mint hagytam volna egy tudatadal levo beteget, aki konkretan az anyam, a mocskaban fekudni, mert tehetetlen.
Az 50-szer meghallgatni dolog meg tanulhato. Az en nagymamam legalabb felorat tudott arrol beszeni, hogy o mennyire kepes befogni, mikozben megcsinaltam egy fogalmazast. Mondjuk a hatulutoje volt, hogy neha akkor is kikapcsoltam az agyam bemeneti reszet, ha hozzam beszeltek.
Ezeket a dolgokat nem lehet felroni. Serult volt, es nyilvan dememns,
Nincs gyerekem, es nem is lesz, mert tudom, mennyi nyuggel, felelosseggel, lemondassal jar.
A nagyszuleim mar meghaltak, a szuleim meg nem igazan oregek, de amig tanultam, egyutt laktam az egyik nagymamammal, mikor hozzank koltozott, mert mar nem tudta ellatni magat, legnagyobb reszben vettem ki az ellatasat, es bizony o eleg rigolyas neni lett a korral. Nem volt egyszeru, de tudtam kezelni, tudom, mirol beszelek.
További ajánlott fórumok:
- Megfigyelted már, hogy az ismerőseidnek mikor van a születésnapja?
- Aki rajta van a Facebookon, az meg szokta-e nézni az ismerősei profilját és annak ismerőseit?
- Üzenj ismeröseidnek, barátoknak, barátnőknek:)
- Az iwiwen nem jelennek meg az ismerőseim, csak az aki küldte a meghivót, de az ismerőseim száma nő, de az adatlapuk nincsen, mit tegyek?
- Facebook ismerőseid száma
- Hogyan lehet letiltani a Facebook-on, hogy lássa valaki az ismerőseim listáját?