Az iwiwen nem jelennek meg az ismerőseim, csak az aki küldte a meghivót, de az ismerőseim száma nő, de az adatlapuk nincsen, mit tegyek? (tudásbázis)
Tudtok nekem segiteni? Bejelöltek ismrősnek hárman is, náluk megjelenek, de az én ismerőseim között nincsenek. Iwiw elérhetőséget nem találtam, állitolag az origo üzemelteti. Hova jelezzem ezeket a hibákat?
Köszönöm a válaszokat.
Segítéget kérnék.Amikor felmegyek az iwiwre és rákattintok az ismerősők menüpontra az első oldalt beadja,viszont utánna nem tudok továbblépni a következő oldalra hanem csak annyi történik,hogy megjelenik egy homokóra de nem lép tovább.Mi lehet aporbléma és hogyan lehetne orvosolni?
Eélőre is köszi minden ötletet és segítséget.
Ok
Köszike várok ,mert már annyit probálkoztam,hogy a kedvem is elment tőle...
Köszönök neked mindent ,szép estét ...
na fel tudtam lépni
szóval miután kiválasztod a képet, nem jelenik meg a kiválasztott képek felirat alatt?
Mert a tallózásnál egyszerre többet ki lehet jelölni, azt odarakja, és a végén kell megnyomni, hogy képek feltöltése, az legalul van.
De mostanság nem töltöttem fel képet, lehet valami hiba, megnézem.
Szia
Nagyon köszike ,bejött mindenki...
SZép estét és minden jót neked...
Nálam is van ilyen gond.Aki a meghívót küldte,csak ő látszik az ismerősök között,a többiek akik visszajelöltek azok nem.
Írtam nekik,válaszoltak.
Kedves Felhasználó!
Van egy kis átfutási idő, de meg fognak jelenni a változások az adatlapodon.
Kisebb technikai problémák vannak,de az ismerősök nem vesztek el.
Üdvözlettel:Gépház
Ezt kedden küldték,azóta sincs változás:(
További ajánlott fórumok:
- Megfigyelted már, hogy az ismerőseidnek mikor van a születésnapja?
- Anyám rám szervez mindent. Lebeszéli az ismerőseivel...
- Aki rajta van a Facebookon, az meg szokta-e nézni az ismerősei profilját és annak ismerőseit?
- Üzenj ismeröseidnek, barátoknak, barátnőknek:)
- Facebook ismerőseid száma
- Hogyan lehet letiltani a Facebook-on, hogy lássa valaki az ismerőseim listáját?