Facebook ismerőseid száma (beszélgetés)
Az jó.
Hoxásokkal én is beszélnék messengeren, meg kíváncsi is vagyok.
148.
Kollégàk, volt osztálytársak, rokonok, barátok, köztük sok hoxás is.
Eléggé sok emberrel tartjuk a kapcsolatot így vagy úgy.
Jó a viszonyom velük.
Mert arról szól!
Szét kell nézni.
Sok.
Nem vagyok a fb ellen. Arra használom amire kitalálták. Nem töltök ott órákat. Gyakrabban használom a messengert (telefon, videóhívás).
Több tanulócsoportnak is tagja vagyok.
Akiket nem ismertem soha, nem dolgoztam, nem tanultam együtt velük, azoknak nem fogadom el a jelölését. Illetve én sem jelölgetek ész nélkül.
Én például visszajelölök mindenkit, aki bejelöl, kb 600 ismerősöm van.
Aztán pedig használom a facebook beállításokat, és vannak, akik semmit sem látnak rólam, és én sem róluk, mert nem érdekelnek. Időről időre törlök is ismerősöket, akikről már azt sem tudom, kicsodák, és miért jelöltek be :D
Szerintem is, de kaptam már megjegyzést, hogy neked nincsenek ismerőseid?
Vagy,miért csak egy van?
És jöttek a kombinálások.
Fogalmam sincs. Nem is tudom, hol lehet megnézni.
Őket mind ismerem: kollégák, barátok, szomszédok stb.
Ekkora marhaságot, én pl. senkit nem jelölök vissza, csak az igazi közeli barátokat / családot. Ha mindenkit visszajelölök, ahogy sokan mások, sőt bejelölök én is attól még nem lesznek mások az emberi kapcsolataim, csak egy szám lenne az ismerőseimnél...
Csak margóra írva vadidegen emberek szoktak bejelölni...
Nekem egy sincs,mivel nem vagyok FB-on:)...és igen,létezek!!!
Köszönöm,tök jók az emberi kapcsolataim:DDD!
Pont annyi,amennyi kell.
További ajánlott fórumok:
- Aki rajta van a Facebookon, az meg szokta-e nézni az ismerősei profilját és annak ismerőseit?
- Hogyan lehet letiltani a Facebook-on, hogy lássa valaki az ismerőseim listáját?
- Miért nem látom a facebook-on az ismerőseim kommentjeit?
- Hogyan tudom eltüntetni ismerőseim elől a Facebookon, hogy merre jártam?
- Hol tudom beállitani a facebookon, azt hogy ismerőseim számára láthatatlan legyek?
- Ha Facebookon egy zárt csoport tagja vagyok, az látszik az ismerőseim számára az adatlapomon, vagy idővonalamon?