Mi annak a bőrelváltozásnak a neve, ami anyajegy színű, de kidudorodik mint a szemölcs? (tudásbázis)
Ennek semmi ertelme.
Neha at kellene olvasnom
Az is anyajegy. Lehet barna is, es kidodorodo, mint egy szemolcs. Ha 30 eve is ott vot, az egy anyajegy.
Az ocsemnek ott van, mint az apam hasan, nekem a nyakamon ahol az oreganyamnak volt, es a nagynenemnek. Es a hugomnal is. Nem a postastol vagyunk.
Tetovalas nelkul orokre hordozunk valami kozos jegyet.
Nem mindet tudják lézerezni. Nem tudom mitől függ.
Én inkább vállalnék egy heget, mint a szemölcsöt.
A lézerezésnek is van nyoma.
Lett egy kb. 3 mm-es piros folt a szemem alatt, azt lézerezte a bőrgyógyász. Évekig barnás színe volt, után meg fehér lett. Nem is tudom, hogy jobb e, mint a piros folt...
Heg nélkül nem igen tudnak eltüntetni semmit...
Na, azt nagyon nehezen viselném, ha az arcomon lenne szemölcsre hasonlító anyajegy.
Miért nem szedeted le?
TB-s bőrgyógyásznál nem kell fizetni.
Kérj időpontot és ősszel, leszedik, most már nem fogják, de úgy is mire bejutsz ősz lesz.
De van 3 db, 2 lapos és barna kb. 1 mm-es, 1 pedig kicsit sötétebb a bőrömnél (halvány barna), ez nagyobb egy és nem kör alakú. Ezek születésem óta megvannak, azóta nem jött újabb.
Ha szemölcsszerűen nagy lenne, akkor biztos leszedetném.
Nekem 3 ilyen volt a testemen. Most szedték le őket az elmúlt hetekben, teljesen ingyen. Személyesen nézte őket bőrgyógyász, majd írt egy javaslatot az eltávolításra.
Az oka igazából esztétika, meg a melltartópánt/nadrágszíj közelsége.
Egyáltalán nincs anyajegyed?
Ez amúgy aligha az. :)
Mesterséges intelligencia alapú bőrdiagnosztika. Egyelőre kíváncsiság kielégítésre jó. De annyit megér, ingyen van és nem kell elmenni sehova
Nekem is van ilyen. Kettő volt, egyet leszedettem terhesség alatt, mert nőtt a hasam, meg a cicim és pont a melltartóm alá került és zavart. Van egy jóval kisebb is kicsit lejjebb a hasamon, azt még nem szedettem le, bár jó lenne. Férjemnek is van ilyen.
Egyébként nem vészes leszedetni, kapsz kis fájdalomcsillapítót és pillanatok alatt ki/leégetik.
Én anyajegynek hívom. Más neve van?
Ha lenne rajtam leszedetném.
További ajánlott fórumok:
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Mivel tudnám kidudorodó gyomromat kisebbiteni?
- Cushing-kór, idős kiskutyán bőrelváltozás
- Mi a különbség a szemölcs és az anyajegy között?
- Mi lehet ez, a torkomba kidudorodó pukli szerü duzzanat?
- Ez a bőrelváltozás milyen betegségtől lehet?