Anyajegy az orron (beszélgetés)
11.20-án elmegyek plasztikai sebészhez, meglátjuk mit mondanak.
Fotót küldtem az egyik plasztikai sebésznek, akitől ezt a választ kaptam:
"Az orrhegyen lévő elég nagy kiterjedésű anyajegy jellegű elváltozás egyszerű kimetszése sajnos nem megoldás
Szóba jöhet bőrátültetés ( nem ajánlom mert más típusú lenne az átültetett bőr) , lehet lebenyes forgatás( szintén nem túl esztétikus nyomokat hagy) vagy kimetszés után másodlagos gyógyulás, ami ezt jelenti hogy a seb magától gyógyul de ehhez hosszabb időre lenne szükség. Egyik sem ideális megoldás sajnos."
Nekem az orromon van (kb. ott, ahol másnak a piercing), és volt egy még mellette, amit le is vetettem, mert az zavart. Lézerrel, magánrendelésen, érzéstelenítéssel. 10 ezer volt 10 éve kb. Először gázul nézett ki utána, pár hét alatt eltűnt a pörk. Gyógyult, gyógyulgatott, aztán pár hónap múlva olyan volt, mintha nem is lett volna. Fel sem tűnik senkinek a heg.
Sok szerencsét, aki még tervezi!
Szia!
Hs
Hasonló cipőben járok. Én voltam vele bőrgyógyászaton,ahol azt mondták hogy a fül-orr gégészeten veszik le. Még nem mentem tovább,de én is tervezem az eltávolítatását.
Sziasztok!
Tizenévesen elkezdett nőni az orrom hegyén egy anyajegy, ami az idő előrehaladtával egyre jobban nő. Ezt szeretném most plasztikai úton eltávolíttatni.
Ezzel kapcsolatban várnám a segítséget, tapasztalatokat.
További ajánlott fórumok:
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- Voltatok már anyajegy vagy szemölcs levételen?Mik a tapasztalatok?
- Ciki illetve szégyelnivaló az anyajegy az arcon?Vélemények?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Mikor jelennek meg a babán az anyajegyek?
- Mit tehetünk, ha sok anyajegy jön ki a testünkön?