Mitől változhat meg egy anyajegy felülete, kinézete? (tudásbázis kérdés)
Képzeljétek, Sos sikerült bejutnom ma egy magánklinikára vele...lemondásuk volt, igy elmentünk.
A doktornő azt mondta, hogy minden rendben van az anyajeggyel. semmi gyanúsat nem látott. konkrétan úgy fogalmazott, hogy álomszép...
szerinte ez egy sérülés. Az aggodalmamat látta, igy felajánlotta, hogy 1 hónap múlva menjünk vissza, amiért nem kér pénzt.
Volt, amelyik úgy gyulladt be, hogy nem emlékeztem semmi hatásra, ami értette volna.
Remélem nektek a legjobbakat!
Köszönöm szépen!!
amúgy kb. 1 éve megsérült ez az anyajegy, de utána voltunk szűrésen és azt mondták, hogy teljesen ok
a doki azt mondta, hogy a gyerekek elesnek, macska karmol stb...és az anyajegyek sérülnek, de ugyanúgy, mint más bőrfelület ez is meggyógyul
Ha változott szedessétek le, nem feltétlen megbízható az anyajegy szürés. Nekem 3 bőrgyógyász mondta az anyajegyemre, hogy annak semmi baja, de én láttam, hogy nő, és változik, ezért lezedettem. Kiderült, hogy melanoma, de legalább időben kiderült még minden szövődmény nélkül.
Az érdekesség kedvéért, mikor a sebészhez mentem, ő rögtön azt mondta a bőrgyógyászokkal ellentétben, hogy igen, ezt le kell venni.
Semmi rettegnivalód nincs, leveszik, és az esetek nagy részében kiderül, hogy semmi, ha mégis, akkor időben cselekedtetek...
amúgy a lányom nem fél az eltávolitástól...
sőt, azt mondta, hogy talán az lenne a legjobb
nagyon köszönöm a válaszodat!
nagyon félek...napok óta nem tudok aludni. Persze, a neten megtaláltam a legrémisztőbb történeteket...
igen, én is azzal nyugtatom magam, hogy azért ez nem igy szokott kialakulni.
Testvéremnek volt pár, amit gyanúsnak találtak és azt is figyelgették. azt hiszem, hogy 3 havonta kellett mennie. októberben ez gyanús sem volt.
plusz 15 éves, mindig napkérmezünk, rendszeresen járunk szűrésre.
Sziasztok,
a 15 éves lányomnak volt egy anyajegye a könyöke felett, ami jóformán egyik napról a másikra megnőtt és megváltozott...
októberben voltunk anyajegyszűrésen, minden ok volt, gyanúsat sem látott a doki. Csütörtökre kaptunk időpontot bőrgyógyászatra.
Nagyon félek, hogy mi lehet ez....egy apró pici barna anyajegy volt és most olyan, mintha szétlapult volna és a bőr alatt érszerűen piros. olyan, mintha értágulat lenne ott...
az van, hogy a könyökénél ekcémás egy kis foltban és mostanában sokat kente a krémmel, amit kaptunk...lehet, hogy arra ad egy reakciót?
tényleg az a furcsa, hogy 1 hete még teljesen normálisan nézett ki.
megyünk orvoshoz! csak rettegek. azért irok, hátha valakinek van sztorija.
tudom, hogy kamasz és ilyenkor még sokminden változik a testben
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Értelmes 4 betűs szavak, amiben csak egy betű változhat...
- A dolgok változnak, az anyós is változhat
- Miért változhatott meg ezek alapján a véleménye?
- Vajon változhat valaki ekkorát?
- Mennyire változhat meg valakinek az élete, ha valaki egy kis unalmas faluból nagyvárosba költözik?
- Fogamzásgátló miatt változhat az ember kinézete/hangja?