Anyagi gondok! Egyedül vagyok így? (beszélgetős fórum)
A "Miért tartunk ott, ahol tartunk, mi magyarok?"
topicban sok kérdésedre találhatsz választ.
Szerintem nem gondoltad komolyan a kérdést.
Vagy egy újabb panaszkodós topicot akartál nyitni?
Adjak címeket, ahol a húsba vágó kérdésekről olvashatsz?
Nem vagy egyedül. Sajnos.
Mi 1,5 éve belevágtunk az építkezésbe, szerencsére sok mindent magunk tudtunk megcsinálni, de szépen lassan, fokozatosan apadt a kassza. Egyre több helyen kellett nadrágszíjt is meghúzni. Ma már ott tartunk, hogy az egyetlen szenvedélyünkről is le kellett mondanunk, mert nem telt rá. Maradt a nyomor egy új házban. Ráadásul én nem is tudok elmenni dolgozni, mert egy beteg kislányt nevelünk, így, ha a párom munkájával történne valami, végünk lenne,
GYES-es anyukáknak üzenem, hogy a legtöbb helyen működik házi gyerekfelügyelet az önkormányzatnál, családsegítőknél, gyermekjólétinél-akik jövedelem alapján állapítanak meg térítési díjat, igénybevétel esetén egy szempontból elhárul az akadály,és az anyukák vissza tudnak menni dolgozni, hogy a családnak több bevétele legyen, és átvészeljék ezt az időszakot.
Kitartást kívánok mindenkinek.
Én egyedül vagyok, 2 kamasz gyrekőccel, és albérletben élünk... ragozzam???
De nem sírok..
most fog a legújabb verseim közül 4 megjelenni egy antológiában:)))
Tehát örülni kell minden apróságnak!!!
Nem karok vész madár lenni, de örüljünk, ha egyáltalán van munkánk. Ez még csak a kezdet. Az okosak 2-3 évet jósolnak mire kicsit felfele emelkedik a kis grafikon... Addig ki kell tartani, csak az a baj, h. nem innen fog emelkedni, addig még nem kicsit fogunk lejebb csúszni.
A válság miatt lettek az anyagi gondjaid?...
nem vagy egyedül,bár ez nem megnyugtató...
és mi jön még...bele se merek gondolni:(
További ajánlott fórumok:
- 90 naposban kezdő vagyok és egyedül vagyok. Jön velem valaki?
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Sorsom, hogy egyedül vagyok, leszek
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Szükségem van mások segítségére, meglátására, véleményére, mert egyedül vagyok a megválaszolatlan kérdésekkel